Month december 2008

Freereg-ek külföldi oldalakra

Nem csak a TranceRoute-ra lehet bekerülni most, így jöjjön pár jelentősebb, külföldi torrent oldal, köztük olyanok is, amikről lehet még sehol máshol nem olvashattatok.

TranceRoute – nyitott regisztráció még egy napig

Külföldi trackereket kevésbé figyelünk, de azért néha becsúszik pár olyan infó, amiről úgy gondoljuk, érdemes megosztani. A TranceRoute-os freereg is egy ilyen.

Süti

Mára egy nagyobb oldal boncolását terveztük közzétenni, de sajnos mindig annyira csigalassú szegényke, hogy végelgyengülésben elhalálozott közben a boncmester.

Kiadó társult egy BitTorrent oldallal

Ez idáig példa nélküli eset történt a napokban külföldön. Egy kiadó szövetségre lépett egy BitTorrent trackerrel, így exklúzív módon a trackeren fognak megjelenni az új albumok, emellett még friss hírekkel is ellátja a közösséget a szervezet.

Deluge 1.1.0 RC2

Épphogy írtunk az “új” Mac-es uTorrent verzióról, már itt is egy újabb bittorrent kliens hír, most a Deluge háza tájáról. Megjelent ugyanis a második RC (release candidate) verzió.

uTorrent 0.9.0.4 – Mac

Az uTorrent fejlesztése nem csak Windows platformon folyik, és több mint egy hónapja már hivatalosan is letölthető a kliens OSX-es verziója is.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑