Month június 2010

Ismét Hacktivity, ismét szerzői jog

2010. szeptember 18-19-én ismét lesz Hacktivity, Közép-Kelet-Európa legnagyobb hackerkonferenciája. Az idei helyszín ismét más, ezúttal a Dürer kert ad otthon a rendezvénynek.

A fájlcsere-ló másik oldalán

Volt már szó róla, hogy vajon mi motiválhatta a jogvédő szervezeteket a razzia megrendelésére, szerintem érdemes lehet megvizsgálni a ló túlsó oldalát is: vajon mi (vagy ki) motiválja az egységsugarú torrentezőt?

TV-ben a torrent razziáról

Ha minden igaz, ma este a HírTv-n lesz szó a két héttel ezelőtti torrent razziáról. A műsor címe Riasztás, és 22:00-kor kezdődik. Az adás pontos menetét nem tudjuk, elképzelhető, hogy nem csak BitTorrentről lesz benne szó, de legalább már a… Continue Reading →

Transmission 2.0

Pár hete egy nagy mérfölkövet ért el a népszerű Transmission kliens is. A program elérte a 2-es verziószámot, sőt azóta már kijött egy frissítés is rá.

A Facebook is használja a BitTorrentet, és imádja

A BitTorrentről az emberek nagy részének egyből a warez, és a film letöltések ugranak be. Pedig a BitTorrent mára jóval több ennél, komplett disztribúciós platformot teremtett, amelyet már olyan hatalmas cégek is használnak rendszeresen, mint a Twitter vagy a Facebook.

uTorrent 3.0 alpha 20228

Az uTorrent-nél tényleg nincs megállás, sorra jönnek ki az újabbnál újabb verziók. A nagy verziószám ugrás azonban most valami egészen nagy dologra utalhat.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑