Month október 2010

Hazai FTP-t foglaltak le nemrégiben

A BRFK hivatalos jelentése szerint a hónap első felében fizetős warez FTP-t foglaltak le. Dolgos hónap volt ez, ha hozzávesszük, hogy a múlt hét végén pedig több torrentoldalt vittek el.

Jobb ma egy pedofil, mint holnap egy kalóz

Magyarországon már több alkalommal bebizonyosodott az, hogy az internetes suhancok a rendőrség rémei. De arra, hogy keményebben büntetik a kalózszoftvereket, mint a gyerekpornót még nem volt példa. Egészen a mai napig.

Betiltották a LimeWire fájlcserélőt

Jelentős győzelmet könyvelhet el magának a zeneipar. Egy New York-i bíróság ugyanis elrendelte a LimeWire azonnali és örök érvényű betiltását. A bíróság két hetet adott a fájlcsere funkciók felszámolására. A jövőben a szoftverhez támogatást sem nyújthat a készítője, sőt a… Continue Reading →

Éhező előadók, szenvedő kiadók

Rengeteg kérdést és gondolatot vetnek fel a pénteki, szombati történések. Egy részéről már legalább öt – tíz alkalommal  szó volt oldalunkon, de most megpróbálunk valami újat is mondani.

Hazai tracker infók (Frissítve)

Itt a hétvége, és nem mondhatni, hogy izgalomtól mentesre sikerült volna. Érkezzenek a legfrissebb magyar trackeret érintő hírek.

Ismét hazai torrentoldalakat foglaltak le (Frissítve)

A tegnapi napon ismét magyar BitTorrent oldalakat foglaltak le. Eddig két itthon üzemeltetett oldal elvitelét erősítették meg. Az elsődleges ok minden esetben – valószínűleg – egy Ákos album volt.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑