Month február 2009

Tankcsapda: a letöltés bűn

A Zoom.hu-n olvasható egy rövidebb interjú, amiben az idén 20 éves Tankcsapdát kérdezték több dologról, köztük az új, alternatív terjesztési módszerekről és az illegális letöltésről is.

Virágözön a tanú feleségének

A Pirate Bay-per 9. napjának egyik szereplője Roger Wallis, médiaprofesszor volt. Közreműködését a TPB támogatói, rajongói Wallis feleségének küldött több tucat csokor virággal köszönték meg.

Súlyos KTorrent WebUi sebezhetőség

Két igen súlyos sebezhetőségre bukkantak a KDE-s BitTorrent kliens, a KTorrent WebUI-jában. A támadók a hibákat kihasználva idegen kódokat futtathatnak a gépen, és így akár új torrenteket is felvehetnek a programba.

Lebukott a PreVail egyik embere

Még pár héttel ezelőtt vette őrizetbe a PreVail egyik cammerét Új Dél-Wales Rendőrség, Ausztráliában. A férfit letartóztatták, és a lakásán házkutatást is tartottak.

Pirate Bay per – 9. nap (Összefoglaló)

A tegnapi napon a szórakoztatóipar több vezetője és beosztottja elmagyarázta, hogy miképpen felelős a kalózkodás ezen vállalatok hátrafelé menetelében. A mai napon szerencsére egy sokkal értelmesebb ember beszélt a BitTorrentről, és kiderült, hogy talán nem magáról a sátánról van szó.

Pirate Bay per – 8. nap (Összefoglaló)

A nyolcadik nap főszereplői  a zenekiadók képviselői voltak, akik folyamatosan azt hangoztatták, hogy az emberek nem vesznek CD-ket, és hogy ez bizony a Pirate Bay hibája. Minden kiadó romba fog dőlni, és ez mind a gonosz emberek hibája, akik letöltenek…. Continue Reading →

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑