Month május 2010

Nem maradnak névtelenek a torrentezők

Hosszú ideje megy már a képzeletbeli harc a jogtulajdonosok és a torrentezők között. Most megint úgy látszik, hogy a szerzői jogvédők taktikáztak jobban.

Lost és a letöltési csúcsok

A TorrentFreak rendszeresen figyeli a sorozat- és filmletöltések számát a világban. Most különösen odafigyeltek a Lost című sorozatra, amely egyesek szerint az első web 2-es sorozat volt, és 6 évadon keresztül több millió embert szögezett a tv és a monitor… Continue Reading →

Mi is az a VPN és hogyan működik?

A széljegyzetből kimaradt, és formailag nem is illik bele a száraz magyarázat, ezért inkább itt írom le, hogy mi a csuda az a VPN.

VPN függő lettem én…

Az élet rákényszerített, hogy VPN-t használjak. Nem akartam, soha nem is használtam előtte, de most muszáj volt. A részletekbe most ne menjünk bele, egy szó mint száz külső okok kényszerítettek arra, hogy azonnal “segítséghez” nyúljak.

Történelmi partnerség a ViewCave és a Mininova között

Sokan talán azt gondolták – és jó magam is néha -, hogy a Mininováról többet nem írunk. A korábban az egyik legjelentősebb BitTorrent portál kénytelen volt eltávolítani minden illegális (és annak vélt) torrentet az oldaláról, és gyakorlatilag teljesen kifehéredett, és… Continue Reading →

Ktorrent 4.0

Megjelent a népszerű Linuxos BitTorrent kliens új, stabil, verziója amely egyben az első kliens, amely tartalmazza a BitTorrent cég nyílt uTP torrent rendszerét.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑