Sokan talán azt gondolták – és jó magam is néha -, hogy a Mininováról többet nem írunk. A korábban az egyik legjelentősebb BitTorrent portál kénytelen volt eltávolítani minden illegális (és annak vélt) torrentet az oldaláról, és gyakorlatilag teljesen kifehéredett, és ezzel az egyik legjelentősebb legális torrentoldallá vált.

A Mininova a napokban stratégiai partnere lett a kaliforniai székhelyű  ViewCave nevű cégnek, amely egy online filmdisztribúcióval foglalkozik. A cég anyagai máris elérhetőek a torrentoldalon. A ViewCave amellett, hogy online nézhető formában elérhetővé tette az anyagokat, a Mininovára kétféle minőségben és letölthető formában fel is tette az anyagokat. A torrent fájlok elérhetőek a ViewCave és az indexelő oldalról is, földrajzi korlátozások nélkül.

viewcave_torrents

ViewCave torrentek a Mininován

A ViewCave természetesen ezzel rengeteg látogatót és nézőt szerzett, hiszen a Mininovának még mindig megvan a rajongótábora (legalábbis egy része), és jól bejáratott (vagy lejáratott) név a torrentes világban.

viewcave_torrent

Azonnal nézhető stream és hirdetés

Az oldalakon látható hirdetésekből valószínűleg a Mininovának is jut pár dollár. A ViewCave célja nem csupán, hogy egy online szórakoztató központ legyen, hanem a független filmeseket is szeretné támogatni ezzel a megoldással, akiknek korábban nehezükre esett filmjük terjesztése.

További részletek: http://www.1888pressrelease.com/viewcave-and-mininova-forge-historic-partnership-pr-212397.html