Month január 2009

Hírmorzsák külföldről

A Google kiáll a felhasználók mellett, és segítséget nyújt a hálózatok tesztelésében. A hollandoknál megint egy érdekes tanulmány született. Amerikában tovább lassul az internet.

Letiltják a warezoló ír felhasználókat

A világon elsőként az ír szélessáv-szolgáltató, az Eircom kötött olyan megállapodást zenekiadókkal, hogy az mp3 állományokat letöltő ügyfeleinek a szolgáltatását felfüggesztik.

Miért nem járok moziba?

Hosszabb ideje érlelődik már bennem ez a dolog, és egy részét már cikkekben és kommentekben kifejtettem. Most a mozik és a filmek világába kalandozok és megpróbálom megmagyarázni magamnak, hogy miért nem járok én moziba. Na, nem lesz nehéz.

A CNN P2P technológiát használ live streaming-hez

A múlt héten volt az új amerikai elnök beiktatása, amelyet világszerte több millióan néztek, tv-ben, vagy az interneten. Egyik legnépszerűbb a CNN élő, webes közvetítése volt, egymilliónál is többen nézték egy időben, és ami még érdekes, hogy a p2p technológiát… Continue Reading →

Igen, megcsináltuk: újabb jogvédő szervezet hazánkban

Lassan minden hazai torrentoldalra jut egy jogvédő szervezet. Meglepő gyorsasággal szaporodnak. A legújabb jelentkező az AGICOA Magyarország Filmelőállítók Jogkezelő Egyesülete.

Deluge 1.1.1 (Frissítve)

Az uTorrenthez hasonlóan a Deluge-nek is kijött egy frissebb változata a hétvégén. Az 1.1.1 számos hibajavítást tartalmaz, így ajánlott frissíteni.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑