Month november 2009

SceneTorrents alternatívák

Mint azt tegnap megírtuk, a külföldi etalon oldalak egyike bezár a mai napon. Aki esetleg keresné a helyét, annak kínál pár másik oldal lehetőséget, hogy bekerülhessen.

Lefoglalták a “Loop” topsite-ot Hollandiában

A holland kalóz ellenes szervezet újabb trófeát gyűjtött be, a híradások szerint sikeresen rajtaütöttek egy topsite-on. Az ftp szerverhez nagyon közel álltak mind warez csapatok, mint torrent oldalak. Többen kapcsolatba hozták a SceneTorrents oldal bezárását ezzel az esettel.

Bezár a SceneTorrents (Frissítve)

A talán az egyik legnagyobb elismerésnek örvendő külföldi top torrentoldal zár be, a SceneTorrents. A hírt az oldal kezdőlapján olvashatjuk.

Tévhitek a BD/BRRipekről…avagy nem minden az, aminek látszik!

Mostanában kezd betörni a p2p piacra egy újfajta kódolási “csoda” a BRRip. Ez a cikk azért született, hogy megmutassa ennek a lehetőségeit és előnyeit, illetve felnyissa a tudatlan letöltők szemét, hogy bizony nem minden arany ami fénylik, azaz néhány képkockával… Continue Reading →

Nevet és címet vált a FileList

A Filelist egy nagyon felkapott oldal volt korábban, és már hosszú múltra tekint vissza. Sajnos az utóbbi időben nekik is kijutott a “jóból”, a múlt hónapban folyamatosan domain problémákkal küzdöttek.

Egy új oldal: KickAssTorrents

Most, hogy a Mininova elég nagy bajban van, aktuális egy új indexelő oldal bemutatása. Nem promó cikk következik, egyszerűen a tapasztalatok alapján gondolom, hogy jó választás lehet a KickAssTorrents azok számára, akik előnyben részesítik a publikus oldalakat.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑