Mint azt tegnap megírtuk, a külföldi etalon oldalak egyike bezár a mai napon. Aki esetleg keresné a helyét, annak kínál pár másik oldal lehetőséget, hogy bekerülhessen.

SCC

Az ScT mellett egy másik jelentős oldal. Most ők is lehetőséget biztosítanak a korábbi SceneTorrents tagoknak, hogy bekerüljenek. Ehhez több mint egy éves ScT acc kell, 500 GB feletti forgalommal. Ha ez megvan, akkor írhatunk a [email protected] email címre. A levélben mellékelni kell egy screenshotot az adatainkról, és a SceneTorrents oldalon lévő profilunk linkjét is.

IRC elérhetőség:

 • Szerver: irc.sceneaccess.org
 • Csatorna: #scc-support

TorrentLeech

A TorrentLeech nem kifejezetten egy scene oldal, mégis jó választás lehet. Rengeteg, jól seedelt torrent található rajta és több mint 180 ezer felhasználó. Ha szeretnénk bekerülni, menjünk fel az oldal irc csatornájára, és írjunk egy privát üzenetet egy fent lévő operátornak. Az üzenet tartalmazza az ScT profilunk linkjét és az email, amire a meghívót várjuk. A dolog természetesen nem automatikus.

IRC elérhetőség:

 • Szerver: irc.torrentleech.org
 • Port: 7011
 • Csatorna:  #invites

PolishTracker

A PT is egy remek zárt privát oldal hiszen több mint tíz ezer torrent található rajta, és ő is lehetőséget kínál arra, hogy korábbi ScT userek bekerüljenek. Ha sikerül fellépni a csatornára, már csak fel kell készülnünk egy screenshottal az ScT profilunkkal. A képnek tartalmaznia kell a mai dátumot, és semmilyen módosításnak nem szabad történnie.

IRC elérhetőség:

 • Szerver: irc.polishtracker.org
 • Csatorna: #pt-invite

TopBytes

A TB is egy jó pretime-mal és remek közösséggel rendelkező oldal. Természetesen az oldal zárt, így csak meghívóval lehet bejutni.

IRC elérhetőség:

 • Szerver: irc.topbytes.net
 • Csatorna: #TB-Invite

HeavenTracker

A HT szintén egy jó pretime-mal rendelkező általános, scene hozzáféréssel rendelkező tracker. Az oldalra ráadásul bárki kérhet meghívót, nem kötelező hozzá ScT hozzáférés, más oldalról származó screeneshotot is elfogadnak. A profil link mellé Speedtest-es linket is várnak.

IRC elérhetőség:

 • Szerver:irc.vaultnet.org
  Csatorna: #ht-invite

TorrentVault

A TV egy feltörekvő zárt tracker, amely most szintén lehetőséget biztosít a bekerülésre. A FileNetworks bloggal közösen egy ingyenes regisztrációs linket hoztak létre, amelyen bárki be tud jutni az oldalra, attól függetlenül, hogy korábban volt-e ScT hozzáférése. A TorrentVault-on ráadásul még magyar anyagokat is találhatunk.

Link: https://www.torrentvault.org/friends_of_filenetworks_blog_limited_signup.php

Torrent-Damage

A Torrent-Damage szintén kinyitotta a kapuit az ScT felhasználóinak. Az oldal már több mint 5 éve működik általános, 0day trackerként, és 43 ezer felhasználóval bír. A bekerülés feltétele több mint száz gigabyte-os feltöltés és legalább 1.0-ás arány.

IRC elérhetőség:

 • Szerver: irc.torrent-damage.net
 • Csatorna: #ScT

További oldalak:

Szintén jó választás lehet a TorrentSeed, ahova ráadásul még meghívó sem kell. Az oldalra egyelőre 10 ezer a felhasználói limit, de még a fele sem telt be. A site letisztult, és a pretime idők is elég korrektek.

Az ScL is a “jeles” alkalomból nyitva tart, kód és meghívó nélkül tudunk regisztrálni az oldalra. A site-on ráadásul most freeleech van, így most könnyen tudunk egy jó arányt összehozni.

Az ScT foruma is tele van olyan oldalakkal, amelyek most hirtelen szívesen befogadnák az otthon nélkül maradt felhasználókat:

sctforum

Várjuk a Ti tippjeiket is, hogy milyen külföldi oldalakra érdemes bejutni.