Month április 2009

Csöbörből vödörbe – a sírból is spamel az Independence – Frissítve

Többektől is kaptunk hírt egy bizonyos, az “Independence staff” által írt e-mailről, amit a volt oldal volt tagjai kaptak postaládájukba.

Bajban a RapidShare-ezők

Az eddig “biztonságosnak” hitt one-click letöltők/feltöltők is a szívükhöz kaphatnak. Az ipar vezetője, a RapidShare ugyanis több vezető kiadónak szolgáltatta ki a felhasználói adatait. Ennek hatására legalább egy személyen már rajta is ütött a rendőrség az otthonában.

Elérhető a Pirate Bay per anyaga

Az IFPI végre közzétette a Pirate Bay per anyagát angolul. A 77 oldalas dokumentum több érdekességet is tartalmaz, eddig viszont csak svéd nyelven volt elérhető.

A bitHUmen befogadja a DarkSide-osokat

Érdekes, de nagyon pozitív lépés ez a két oldal staffja között. A bH – ugyan korlátozott számban – de befogadja a DarkSide-os felhasználókat. 10 ezer korábbi DS felhasználónak van lehetősége arra, hogy bekerüljön Magyarország legelső torrentoldalára.

Fordulat várható a Pirate Bay ügyben?

Több hazai és nemzetközi média is lehozta már a hírt, ami akár egy csodával is felérhet: elképzelhető, hogy újra kell tárgyalni a Pirate Bay pert bírói összeférhetetlenség miatt.

Hová tűnt K. Balázs?

Nem kevés nyitott kérdés maradt a CFM üres irodái, és feltépett padlószőnyegei után. Hogyan tudott a szervezett lecsapás ellenére elszökni? Miért két év kellett ahhoz, hogy lépjen a Nemzeti Nyomozó Iroda? És egyébként is, hová tűnt K. Balázs?!

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑