Month július 2012

Demonoid: tartós leállás a DDoS támadások után

Súlyos DDoS támadás érte az egyik leghíresebb bittorrent trackert, így leállásra kényszerültek. Várhatóan nem is fognak menni elég sokáig.

Bréking – Üzent a bH (Frissítve 2)

Aki szerencsés, és pont akkor csípi el a bH oldalát, amikor a szolgáltató éppen ellenőrzi, hogy még megy-e a DOS támadás, az észrevehette, hogy van egy új hír az oldalon. 

Asva.info fórum

Egy kicsit olvasói nyomásra, egy kicsit saját ötlettől vezérelve döntöttünk úgy, hogy ismét elindítjuk a saját fórumunkat. Volt régen egy fórum, amit a blogba integráltunk, de se nem volt jó, se nem volt látogatott. 

Már megint csalódtam a moziban és az emberekben

Talán már sokadik siránkozás ez a mozis témában, de becsület szavamra legyen mondva, nem szándékos a dolog. Nem is flamewart akarok elindítani, egyszerűen csak ismét egy olyan dologgal találkoztam, ami megerősítette bennem azt az érzést, hogy jobb, ha otthon nézek… Continue Reading →

Hazai tracker felmérés – július

A meleg odavert a hazai torrentezési kedvnek is úgy látszik, hiszen az aktivitás, a kapcsolatok száma esett a múlt hónaphoz képest. De pánikra semmi ok, amint elül a meleg, és beindulnak a sorozatok ősszel, várhatóan a hazai peer tenger is… Continue Reading →

Tracker visit ExxaBit (régi BitBarát)

A tracker visit cikksorozat egy újabb állomásához érkeztünk. Az új részben egy olyan trackert mutatok be, mely az elmúlt években megannyimegpróbáltatáson ment keresztül, de mindig megújult és átvészelte a nehéz időket. Volt itt staff szétválás, szerver lefoglalás, névváltozás, demindezek ellenére szépen lassan magára talált és mindig voltak olyan vezetők, akik nem hagyták veszni az oldalt.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑