Month február 2012

Pirate Bay, immár torrentek nélkül

Ahogy azt a srácok megígérték a Pirate Bay (aka Magnet Bay) beszüntette a torrent file-ok kiszolgálását. Persze nem mindenhol, a korábban bejelentett rendszer működik, azaz csak azoknál a feltöltéseknél vették le a .torrent fájlokat, ahol elegendő peer található.

Készül az uTorrent androidos változata

Megszokhattuk már, hogy az uTorrent fejlesztői sohasem pihennek. A Plus verzió után most a mobilos világ felé fordulnak, és a céljuk az, hogy a legnépszerűbb PC-s BitTorrent klienst átültessék az okostelefonok és a táblagépek világába.

Torrentoldalak finanszírozása ma Magyarországon

Megérkezett az első vendégbejegyzés, melyet remélem, szívesen fogadtok és elég jónak találjátok, hogy hosszasan diskurálhassunk a témáról.

Zárkozó bH, kisebb résekkel

Érdekes, azonban korántsem nem meglepő hír fogadja az idén nyáron nyolcadik évét betöltő BitHUmen oldalán a látogatókat. A hír szerint ezentúl “meghatározatlan ideig” – értsd: valószínűleg örökké – feltöltő, illetve a feletti ranggal rendelkező felhasználók adatlapját csak saját maguk látják. 

RIP BTJunkie

Egy igazi mamut esett el a napokban, ezért úgy gondoltam ha már nem is friss a hír, mégis említést érdemel. A BTJunkie az egyik legnagyobb és legrégebbi torrentoldal volt. Azért beszélünk múlt időben az oldalról, mert a tulajdonos a Pirate… Continue Reading →

Pirate Bay: T – pár nap

Ahogy korábban már megírtuk, a Pirate Bay egy igen nagy lépésre szánta el magát. Nevezetesen arról van szó, hogy az oldalon megszűnik a .torrent fájlok kiszolgálása. 

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑