Month március 2009

Március végi tracker infók

Hó vége, friss hírek, csak nektek, csak magyar oldalakról.

Hova tűnt aXXo?!

A népszerű p2p releaser, aXXo 3 hete nem töltött fel új torrentet, ezért egyből megindultak a pletykák, vajon hova tűnhetett. Letartóztatták, vagy az MPAA tartja fogva egy titkos intézetében? Esetleg lezuhant egy szikláról?

Az EU elutasítja a “3-csapás”-t

Az Európai Parlament elfogadta azt a riportot, amely támadja a Franciaország által tervezett 3 csapás rendszert.  Az indítvány azon részét, mely növelné az internet biztonságát, miközben biztosítja a felhasználók szabadságát, elfogadták, ám azzal nem ért egyet, hogy meg kéne szakítani… Continue Reading →

uTorrent 1.9 beta 14908

Az 1.9-es uTorrentből nem alfa, hanem végre béta verziót (stabilabb, biztonságosabb) tölthetünk le. A pár napja kiadott verzió számtalan hibajavítást tartalmaz.

A BitTorrent letöltések gazdasági hatása

Mint ahogy arra az Asva.info olvasói emlékezhetnek a BME Média Oktató és Kutató Központja az elmúlt évben kutatást végzett a letöltések gazdasági hatásairól. Megszülettek az első eredmények, ezeket szeretnénk most megosztani a közösséggel, fellebbentve a fátylat a kutatás eddig titokban… Continue Reading →

Fizetős, de biztonságos VPN a Pirate Bay-től

Megszokhattuk már, hogy a Pirate Bay-nél lazán veszik a dolgokat. Bár jelenleg per folyik ellenük, és az ítélethirdetés heteken belül itt lesz, de ők csak tovább fejlesztik az oldalt, és újabb szolgáltatásokat indítanak be.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑