Hó vége, friss hírek, csak nektek, csak magyar oldalakról.

  • Kezdjük mindjárt a bH-val, a letöltés oldalon szép piros felirat: Figyelem! Az oldal a T-Online (Magyar Telekom) hálózatából technikai problémák miatt lassú lehet! És valóban, az oldal meglehetősen lassan reagál a magentás hálózatról, van hogy be sem töltődik. Több infó egyelőre nincs.
  • Az nCore-on tervezett karbantartás lesz szerda estétől másnap reggelig, ez idő alatt a tracker és a weboldal sem fog üzemelni. Öröm az ürömben, hogy a karbantartás után freeleech lesz, egészen vasárnap éjfélig. Ha azonban eddig sikerül elérni az 500 ezer peert az oldalon, akkor még egy ingyenes hét lesz a torrentezők jutalma.
  • Az Evolution-on egy rakás új dolog lett, új fórum, egyéni freeleech, feltöltőknek meghatározott torrent után free lehetőség. Készültek új skinek is,  csiszoltak a keresőn (ez sokkal jobb és használhatóbb lett) és megjelentek itt is a kiemelt torrentek, Pirate Day-szerűen (torrent tábla első x szereplője) – a legjobb megoldás egyébként.
  • Teracod-on is van már feltöltő verseny és torrent ajánló oldal, ami egy kicsit nagyra sikerült, ha az információk boxot és a borítót kicsit kisebbre vennék, talán használhatóbb lenne a felület, amely még béta egyébként.
  • Az IzTorrent-en még a hó elején frissült a kinézet, nem kizárt, hogy hamarosan komolyabban is górcső alá kerülnek.
  • A Gigatorrents sem lóg ki a sorból, szintén feltöltőversenyre buzdítják a kedves felhasználókat, valamint “A tracker működésében fennakadások, illetve kisebb-nagyobb leállások vannak.” figyelmeztetés is olvasható, ne essünk pánikba, ha éppen elpirul a nyilacska a kliensben.

Ha valami fontos kimaradt, jöhet kommentben, vagy emailben (ebben az esetben a post-ba is bekerül).