Month augusztus 2010

Hazai tracker infók

Itt a hétvége, van egy kis időnk és megnézzük mik történtek az utóbbi napokban a hazai oldalakon.

Torrent-Fu – torrent vezérlés Android alatt

A Torrent-Fu egy remek Androidos alkalmazás arra, hogy távolról vezéreljük az otthoni torrentjeinket. Képes uTorrent és Transmission kliensekhez kapcsolódni, és az ott futó torrenteket adminisztrálni.

Torrent Kereső Linux alá

A torrent keresés nem egyszerű dolog, főleg ha nyitott oldalakon keresünk valami extra dolgot. Ahelyett, hogy végignézzük  az összes oldalt, jobb ha egy olyan programhoz fordulunk, ami mindezt megteszi helyettünk.

Hazai tracker infók (Frissítve 4)

Bár hét közepe van, ez nem gátolja meg, hogy a legfrissebb, magyar vonatkozású híreket szállítsuk nektek. Kezdjük mindjárt az egyik legfontosabbal. A PREtorians ismeretlen okok miatt áll. Az alkotók augusztus 23 előtt nem is ígérnek elindulást. Itt írjuk le, hogy… Continue Reading →

BigTorrent – Feltörve vagy sem?

Ha a tegnap délutáni nap nyertese a BigTorrent volt – tracker info, nagy növekedés, – akkor az este vesztese címet is megérdemli az oldal.

Hazai tracker felmérés – július

Hát itt van, amire már mindenki várt. A razziák utáni első tracker felmérés, amelyből egy-két oldal még hiányzik, de azóta már ők is elérhetőek. Átrendeződések, szép növekedések, itt-ott csökkenés.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑