A Torrent-Fu egy remek Androidos alkalmazás arra, hogy távolról vezéreljük az otthoni torrentjeinket. Képes uTorrent és Transmission kliensekhez kapcsolódni, és az ott futó torrenteket adminisztrálni.

A vezérlés lehetőségén felül még egy egyszerű torrent keresőt is építettek bele, amely a legnépszerűbb – publikus – torrentoldalakon tud keresni (KickAss, PirateBay, isoHunt, Mininova – utóbbinak már sajnos nincs sok értelme, mióta a jogvédők nyomására ki kellett fehéríteni a site-ot). Extra opcióként még a What.cd-n is tudunk keresni, természetesen csak akkor, ha van hozzá accountunk. A keresés eredményeit hozzá tudjuk adni a számítógépen futó torrent kliensünkhöz. Mi magunk is tudunk definiálni új keresési helyeket RSS link segítségével.

torrent-fu

A program fő ablaka

A programban több profilt is létre tudunk hozni, különböző elérésekkel, különböző kliensekhez. A futó torrenteket le tudjuk állítani, el tudjuk indítani, ki tudjuk venni a listából, illetve a teljes helyben tárolt állományt is eltávolíthatjuk. A torrenteket állapotuk alapján le is tudjuk szűrni, hogy kisebb listát kapjunk.

torrent-fu-torrnets

Torrentek keresése

A program használatához természetesen be kell állítani az uTorrent vagy a Transmisson webes felületét. Erről egy részletes leírást csinált a program készítője: http://torrent-fu.com/getting-started/

Eredeti cikk: http://android.rook.hu/2010/08/22/torrent-fu-tavoli-torrentezes/

Letöltés (QR Code):