Month szeptember 2010

Hazai tracker infók

Hó vége van, és közvetlenül a havi tracker felmérés után máris olvashatjátok az elmúlt időszak legfontosabb magyar vonatkozású oldalak híreit.

Hazai tracker felmérés – szeptember

Kicsit késve, de megérkezett a szeptemberi felmérés. Netcigány időben elkészítette, csak nálunk sűrűsödtek be a dolgok.

Fizetős FTP-t reklámozni spamben = NEM MENŐ

Érdekes email landolt ma a póstafiókomban. 4000 DVD-t kínálnak legálisan állítólag. A régi klasszikusok mellett figyelmembe ajánlják a moziban futó újdonságokat is. Ez már érdekel, gondoltam, és gyanútlanul a linkre kattintottam.

TvStore – élet a BitGate után

Sok-sok várakozás után elindult a TvStore is. Az oldal tekinthető a BitGate hivatalos utódjának, megkapták a torrenteket, és a BitGate felhasználók közül is akik szeretnének, átkerülhetnek a TvStore-ra, megőrizve régi adataikat és arányukat.

A warez piramis

Minden rosszban van valami jó, azt mondják. A múltkori, egész Európát átszelő warez razzia sok olyan site-ot buktatott le, melyek annyira fent vannak a warez piramis csúcsán, hogy sokan még nem is hallottak erről a szintről. A TorrentFreak járt most… Continue Reading →

Újabb magyar pay2leech ftp

Kedves olvasóink hívták fel figyelmünket egy újabb, hazánkhoz kötődő scene noticera. A most feltárt ftp-t publikus helyen reklámozták, és több külföldi release group is rendszeres látogatója, és tartalomszolgáltatója a site-nak.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑