Month február 2010

Hazai tracker infok

Régen jelentkeztünk már egy ilyen összefoglalással, hát most megpróbáljuk összeszedni, mi is történt mostanában, mik az aktualitások.

Hazai tracker felmérés – február

Elkészült a februári magyar trackereket összegző lista, ahogy mindig, most is NetCigány gyűjtése nyomán.

BitTorrentről itthon – TV adás

A hónap elején látható volt az ATV-n egy műsor, amelyben a bittorrentes letöltések jogi oldaláról (is) volt szó. A bevezetőben Juszt László megpróbált pár fogalmat magyarázni a közönségnek és a nézőknek. Ez a torrent és a seedelés volt. Nem is… Continue Reading →

Lefoglalták a Moviesite szervereit

A Moviesite (vagy DVDMoviesite?) nevű oldal szervereiből kettőt lefoglalt a hatóság még február 24-én. A hírt a portál twitter oldalán olvashatjuk.

Az olimpiát is próbálják távol tartani a fájlcserélő oldalaktól

Az NBC elég érdekes lépésre szánta el magát. Azért, hogy “védje” a tartalmát a fájlcserélőktől csak bizonyos tartalmakat tesz elérhetővé az interneten. Így várhatóan csak az összefoglalókat, a curling és a jégkorong mérkőzéseket fogja online sugározni.

Kalózellenes szervezet vesztett, fizetni viszont nem akar

Úgy tűnik, ilyen is van. Az AFACT (Australian Federation Against Copyright Theft) elvesztette azt a pert,  melyet az iiNet nevű szolgáltató ellen indított. A bíróság kimondta, hogy a szolgáltató nem felelős az előfizetők által elkövetett szerzői jogsértésekért, ám az AFACT… Continue Reading →

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑