Magyar p2p és BitTorrent Blog

Month február 2010

Hazai tracker infok

Régen jelentkeztünk már egy ilyen összefoglalással, hát most megpróbáljuk összeszedni, mi is történt mostanában, mik az aktualitások.

Hazai tracker felmérés – február

Elkészült a februári magyar trackereket összegző lista, ahogy mindig, most is NetCigány gyűjtése nyomán.

BitTorrentről itthon – TV adás

A hónap elején látható volt az ATV-n egy műsor, amelyben a bittorrentes letöltések jogi oldaláról (is) volt szó. A bevezetőben Juszt László megpróbált pár fogalmat magyarázni a közönségnek és a nézőknek. Ez a torrent és a seedelés volt. Nem is… Continue Reading →

Lefoglalták a Moviesite szervereit

A Moviesite (vagy DVDMoviesite?) nevű oldal szervereiből kettőt lefoglalt a hatóság még február 24-én. A hírt a portál twitter oldalán olvashatjuk.

Az olimpiát is próbálják távol tartani a fájlcserélő oldalaktól

Az NBC elég érdekes lépésre szánta el magát. Azért, hogy “védje” a tartalmát a fájlcserélőktől csak bizonyos tartalmakat tesz elérhetővé az interneten. Így várhatóan csak az összefoglalókat, a curling és a jégkorong mérkőzéseket fogja online sugározni.

Kalózellenes szervezet vesztett, fizetni viszont nem akar

Úgy tűnik, ilyen is van. Az AFACT (Australian Federation Against Copyright Theft) elvesztette azt a pert,  melyet az iiNet nevű szolgáltató ellen indított. A bíróság kimondta, hogy a szolgáltató nem felelős az előfizetők által elkövetett szerzői jogsértésekért, ám az AFACT… Continue Reading →

« Older posts

© 2021 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑