Month december 2009

Vírusos a BitMusic

Akik regisztrálva vannak a BitMusic-on MusiX-en, valószínűleg már tapasztalták, hogy a vírusirtójuk (már ha van a gépen) jelez, amikor meglátogatják az oldalt. A riasztás nem alaptalan, az oldal forráskódja valóban megfertőződött.

BitTorrent cenzúra Olaszországban

Rosszra fordulhat az olasz fájlcserélők helyzete. A Legfelsőbb Bíróság legfrissebb döntése ugyanis kimondja, hogy a helyi ISP-k akkor is blokkolhatják a trackerekhez való hozzáférést, hogyha azokat nem Olaszországban hostingolják, vagy nem olaszok a fenntartók.

4 millió Pirate Bay felhasználó

Hogy is volt? Megpróbálták eltaposni idén már megszámlálhatatlanul sokszor a világ vezető torrent oldalát, a Pirate Bay-t. Ez annyira nem sikerült, hogy az oldal év vége felé közeledve egy újabb mérföldkövet könyvelhet el: 4 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhetnek.

Hazai torrent felmérés – december

Íme az év utolsó, összesített hazai tracker összefoglalója, ahogy mindig, most is NetCigány kezei közül. A listában a BeLoad nem szerepel, saját kérésükre.

Karácsony előtti tracker infók

Karácsony előtt már-már szokásossá vált, hogy a hazai trackerek üzemeltetői is kedveskednek a felhasználóknak, és általában freeleech-et tartanak.

uTorrent stream támogatással

A legújabb uTorrent 2.1 korai (tehát alfa állapotú – tartós használatra nem javasolt) változatában megjelent a BitTorrent stream támogatása, ami azt jelenti, hogy letöltés közben már tudjuk  nézni/hallgatni a torrentet, ha megfelelő sávszélességgel rendelkezünk, és persze ha nincs becsomagolva.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑