Month április 2010

Magyarország vezeti a spam ranglistát

A hazai email forgalom volt a múlt hónapban a legfertőzöttebb az unióban – olvasható egy vírusvédelmi cég felméréséből. Itthon a küldött levelek 96%-a levélszemét! A cég szerint ennek az egyik oka, hogy az uniós átlagnál kevésbé védettek a hazai számítógépek…. Continue Reading →

Átalakul az nTrace

Az nTrace oldalán egy érdekes újítással kísérleteznek. A mai napon – egyelőre csak “béta módban” – részlegesen megszüntették az arányszámlálást.

Seedszerver és a rendőrségi ügyek

Úgy tűnik az utóbbi pár napban nem tudunk elszakadni a témától.  Már megint az illegalitás és a rendőrségi akciók a post apropója. Ráadásul cikkünk kapcsolódik a korábbi CinemeStore-os anyaghoz.

Hazudnak a jogvédők, és közben utópisztikus terveket szövögetnek

Két igen érdekes hír is bejárta a külföldi és a hazai netes sajtót. Az egyik az, hogy a jogvédők évek óta etetik a kormányokat, és az embereket a saját felméréseikkel, a bennük közölt számok azonban- egy új felmérés szerint –… Continue Reading →

Folytatódik a CinemaStore rendőrségi ügye? – Frissítve!

Egy nagyon meglepő levelet juttatott el egy olvasónk a szerkesztőségbe. Az email feladója egy volt CinemaStore adminisztrátor, aki egy rendőrségi idézést kapott a napokban. Hazánkban tehát úgy tűnik, az utóbbi időkben jelentős erőkkel fókuszálnak a netes ügyek felderítésére.

A Warez ügy

A mai napon végre napvilágot látott a Nemzeti Nyomozó Iroda sajtóközleménye a régóta húzódó CFM mizéria kapcsán.

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑