Month szeptember 2008

Hatalmas kalóz-dvd gyárat fogtak itthon [updated – videó]

Az utóbbi évek legnagyobb DVD-hamisító csoportját kapcsolták le a budapesti rendőrök. Csak a helyszínen lefoglalt DVD-k értéke 50 millió forint volt. A csapatot egy testvérpár vezette, és a rendőrség szerint a kalóz piac felét / negyedét ez a társaság által… Continue Reading →

Újabb rövid hirek

Ismét összegyűjtöttük egy kis csokorba a fontosabb heti tracker információkat.

Tovább húzódik a Tolkien-per

Egy Los Angeles-i bíróság nem ítélte meg A Gyűrűk Ura-trilógia szerzője, J.R.R. Tolkien örököseinek az ún. büntető kártérítést a New Line Cinema filmstúdió ellenében, ám az ügynek ezzel még koránt sincs vége.

A Revolution World válasza

A Revolution World egyik üzemeltetője szíveskedett válaszolni az Boncasztalos cikkre. A levelét módosítás nélkül tesszük most közzé.

Japán: Gigás csomagok otthonra

A (nagyon) Távol-Kelet-en kicsit előrébb tartanak az informatikában, mint itthon. Ezt eddig is tudtuk, de hogy ennyire? Ugyanis egy otthoni 1Gbit/s-os hozzáférés kint annyiba fog kerülni kb., mint itthon egy 8-10 megabites ADSL előfizetés – írja az IT.cafe.

Boncasztal: Revolution-World [update1]

Mi is szívesebben írnánk híreket arról, hogy megszűnik a ProArt, vagy az ASVA elismeri a magáncélú letöltés törvényességét, de sajnos egyik sem lenne igaz, és mivel olyan sokan próbálnak a magyar p2p és warez közösségen élősködni, hogy a szerkesztőségben halmozódó… Continue Reading →

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑