A Revolution World egyik üzemeltetője szíveskedett válaszolni az Boncasztalos cikkre. A levelét módosítás nélkül tesszük most közzé.

T.Cím!

Dylen vagyok a Revolution World egyik üzemeltetője.

Cíkkükre szeretnék reagálni mely ezzel a címmel jelent meg “Boncasztal: Revolution-World”

Az oldal valóban 2006 áprilisában indult és 1 évig semmilyen önkéntes támogatási rendszer nem volt rajta.

Idézem: “Az oldal már több mint két éve szolgálja hűségesen a magyar torrentezőket kissé pénzéhes tulajdonosát”

Válasz:

1. Egy év után vezettünk be sms rendszert, mely teljesen önkéntes és nem kötelező és kb. arra elég hogy a szervergép havi internetét és az esetleges meghibásodó alkatrészek költségét fedezze.Azt meg senki ne várja el hogy még 1 év után is mi álljuk a teljes üzemeltetési költséget.A gépet saját pénzből raktuk össze és üzemeltettük addig.Megélni nem lehet belőle mint ahogy a cikk ezt sugalja.Talán azokat az oldalakat is lehetne boncolgatni ahova pld. csak sms-el lehet regisztrálni.Vagy ha már a megélhetést említem ott van pld. az ncore ahol még autót is akartak sorsolni nem beszélve a rengeteg sms tárgynyeremény sorsolásról ahol milliók folyhattak be.

Idézem: “Első pillantás: Ernesto Rafael Guevara de la Serna, később ismertté vált nevén Che Guevara.”

Válasz: Néhány hónappal ezelőtt logoversenyt hirdettünk és 30 logo-ra szavazhattak a felhasználók melyik legyen az alapértelmezett.

Kb. 3200-an szavaztak a mostanira és ez lett az első.Ezenkívül mindenki válogathat még 6 logoból melyeket beállíthat magának.

Idézem: “Utolsó pillantás: delacct.php: Nem törölheted magad, fordulj egy adminhoz. Che Guevara keze idáig is elér, még meghalni sem lehet engedély nélkül.”

Válasz:

Ez így nem teljesen igaz.Power User-től bárki törölheti magát.Alatta azért csak admin mert sokszor megcsinálták egyes felhasználók azt, hogy regisztráció után letöltöttek 2 filmet amit nem seedeltek visssza, majd törölték magukat és visszaregisztráltak ugyanazokkal az adatokkal.

A sebesség megjelenítése valóben hibás volt ezt javítani fogjuk.

Azt viszont etikátlannak tartjuk hogy, míg minket elmondtok mindennek addig az olyan oldalakat meg se említitek ahol valóben mennek lehúzások és ténylegesen ebből élnek meg.

Ez pedig felveti azt a kérdést hogy valóban pártatlanok vagytok-e?