Month március 2012

A DRM csak pusztít… (második rész)

A cikksorozat első része remélem elég felcsigázóra sikerült és érzékeltetni tudtam a nézőpontomat. De azért összefoglalónak itt van egy kis képregény, amely pontosan és humorosan ábrázolja a már felvázolt probléma gyökerét.

Változó TvStore szabályok

Jelentősen változtak a TvStore-on a letöltési és seedelési szabályok. Aki azt gondolja, hogy szigorodnának, az most téved, ellenkezőleg, lazítottak a dolgokon.

Pirate Bay jó és rossz hírek

A Pirate Bay körül folyamatosan izzik a levegő. Egyik oldalról az oldal jelenlegi üzemeltetői dolgoznak azon, hogy a site minél “fehérebb” legyen, azaz a jogvédők számára ne legyen fogás, másik részről a korábbi tulajdonosok jogi ügye továbbra is folyamatban van.

Már mi is unjuk – nCore incidens

Lassan kezd ismét elcsépeltté válni a “ma melyik torrentoldalhoz fértek hozzá?” sztori, de azért a köz megnyugvása és tájékoztatása érdekében közöljük a friss híreket. Több olvasónk is jelentette, hogy tegnapi a késő esti órákban az nCore-on történtek megkérdőjelezhető dolgok.

Hazai tracker felmérés – február

Március derekán elérkeztünk a múlt havi tracker felméréshez. A jó hír, hogy a számok továbbra is növekednek. A peerek száma a top 15 tracker adatai szerint átlépte a 9 milliót. A trackerek között a listavezető ismét megdöntötte a múlt havi… Continue Reading →

A DRM csak pusztít…

Örülök, hogy az asva.info megnyitotta kapuit és leközölhetünk saját cikkeket és gondolatokat. Egyre jobban foglalkoztatnak engem a torrent és fájlmegosztás körül forgó hírek és események, mint gondolom mindenkit, aki megfordul ezen a site-on. Így veszem a bátorságot és megosztom veletek… Continue Reading →

« Older posts

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑