Lassan kezd ismét elcsépeltté válni a “ma melyik torrentoldalhoz fértek hozzá?” sztori, de azért a köz megnyugvása és tájékoztatása érdekében közöljük a friss híreket. Több olvasónk is jelentette, hogy tegnapi a késő esti órákban az nCore-on történtek megkérdőjelezhető dolgok.

Azért nem a “feltörték az oldalt” kijelentéssel dobálózunk, mert ahogy a bH esetében, valószínűleg itt sem ez történt, hanem jóval valószínűbb, hogy egy magasabb rangú staff tag hozzáférését sikerült megszerezni a(z) unatkozó barátunknak, támadónak.

Az igazi staff nem valószínű, hogy így áll a dolgokhoz

Törlések, érdekes indokkal

Este 11 óra felé többen érezhették ismét azt, hogy kicsúszott az irányítás az adminok kezéből. Szerencsére a behatoló nagy károkat most sem tudott okozni, néhány torrent törölve lett, egyes felhasználók kaptak indokolatlan warnokat, és a Helpdesk nevében is kaphattak egyesek üzeneteket.  Jó a rosszban, hogy az nCore csapata most gyorsan reagált, a warnok eltűntek, a torrentek visszakerültek a helyükre és a Helpdeskes false üzenetek is tisztázva lettek.

Mondhatnánk, hogy lassan unalmasak ezek a dolgok, ami részben így is van, mert nem brilliáns hacker támadásról van szó, hanem csupán kisebb – nagyobb emberi és gépi hibák kihasználása szórakozásból, heccből.