Month május 2013

Nyugalom, nem vitték el…

Bizonyára többen tapasztaltátok, hogy hazánk két jelentős torrent oldala – a bH és az nCore – nem elérhető jelenleg. Nos, a probléma nem nálunk van – felhasználóknál -, hanem a gépek előtt található proxy szerverek, illetve azok internet-hozzáférése rakoncátlankodik minden jel szerint.

HACKTIVITY 2013 CFP

A Hacktivity 2013 – Az IT Biztonsági Fesztivál Közép-Kelet Európában – tizedik alkalommal kerül megrendezésre 2013. október 11 és 12 között. Elérhető már a CFP kiírás is.

Nem sikerült a nagy BeLoad visszatérés

Ma kellett volna elindulnia / újraindulnia a BeLoad-nak, amire már bizonyára sokan vártak. Nos, nem jött össze, de most nincs újabb dátum, csak egy egyszerű, ám annál furább üzenet a csapattól. E szerint az oldal nem lesz újraindítva, a staff… Continue Reading →

Csúsznak a Disney premierek a Vasember 3 kalózverziója miatt

Az origo.hu-n olvasható hír szerint a Disney stúdió filmjeit itthon, legjobb esetben is csak az amerikai premier után csak 1 héttel mutatják be. Az eltolt vetítés oka állítólag az, hogy a Vasember 3 című filmet már a premier napján felvették az… Continue Reading →

Bezárt az EnergyNetwork is

Múlt heti hír, de sajnos eddig elkerülte a figyelmünket, hogy az EnergyNetwork oldal gazdái is a bezárás mellett döntött. Ahogy az a jobb esetekben lenni szokott, a felhasználókat nem adták el azonnal kilóra, úgy tűnik, a befogadó oldal a Carpathians lehet.

© 2024 Asva.info — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑