Hazánk legnagyobb lét – és peerszámmal büszkélkedő oldala ma lett 5 éves. Tegyük hozzá, az “nCore” 2007. 06. 26-én indult el, tehát a fél évtizedben benne vannak a jogelődök is, lásd az Endless-Skyline.

Ettől eltekintve ez még mindig egy nagyon szép kor, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy bárki meg tudná előzni az oldalt a fent említett adatokban.

Az oldal előéletéről éppen nemrégiben írtunk az UiD cikknél:

….az Endelss-Skyline az az oldal, ami az Endless és a Skyline összeolvadásából jött létre. Akkoriban az Endless már egy elég jelentős oldal volt. Viszont szervergondjuk volt, és éppen egy saját motort fejlesztettek a TBsource helyett. A Skyline felajánlotta az oldal számára a szervert, így végül a két oldal egyesült. 2006. májusban kezdték meg a következő nagy fejlesztési fázist, és a tervek szerint a következő év elején indult volna az Endless-Skyline-t felváltó nCore…

endless_verziok

Endless, Endless-HQ, Endless-Skyline

Amióta az oldalunk megy, írtunk már rosszat és jót is az nCore-ról. Volt egy időszak, amikor napi szinten technikai gondokkal küzdöttek, aztán volt egy komolyabb nyereményjátékos ügyük is. Tavaly az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó cikkünk éppen az nCore-os boncasztal lett.

A site különösebb akcióval nem készült az évforduló alkalmával, bár ez érthető egyrészről, hiszen az év végi  / eleji freelech nemrégiben ért véget.