2007. február elsején indult el az iNSANE. Ekkor már az ismertebb magyar torrentoldalak léteztek, az iNSANE egy olyan időszakban született, amikor szinte minden nap indult egy új hiper-szuper torrentoldal. De az akkori oldalak nagy része mára (mi az hogy mára, valószínűleg a legtöbbjük pár év alatt) kikopott, és feledésbe merült.

De az iNSANE nem, és a szokásos torrentoldal problémák mellett tovább tudtak működni, és mind a mai napig működnek. Le a kalappal, hogy teszik mindezt nagyobb botrányok, netcigánykodás, és lejmolás nélkül. A 9 év miatt 9 napig nincs hit&run az oldalon, szabad a regisztráció, és egyéb más akciók vannak. Üröm az örömben, hogy tegnap pont DDOS támadás alatt volt a szolgáltatójuk, és emiatt az oldaluk többször elérhetetlen volt. Ez mára úgytűnik megszűnt, az oldal rendben működik.

Kedves barátaink!

Éppen kilenc éve indult el az iNSANE. Ebből az alkalomból 9 napon át NOHnR és 4x akció lesz minden torrentre.

A szabad regisztrációt is kinyitjuk ennyi időre.

9 év hosszú idő egy torrent oldal életében. Bizony, sokszor nem könnyű életben tartani. Voltak nehezebb időszakaink, de mindig kaptunk annyi támogatást, hogy átlendüljünk rajtuk. Ezt csak nektek, felhasználóknak köszönhetjük, mert nélkületek minden munka értelmetlen.

Ezúton is köszönjük azoknak, akik kitartottak/kitartanak mellettünk vagy akár még támogatják is az oldalt, hogy a többiek is használhassák még sokáig!

Köszönjük azoknak is, akik csak később csatlakoztak hozzánk (kényszerűségből vagy szimpátia alapon) és úgy döntöttek, hogy velünk maradnak. Reméljük, a jövőben sem fognak csalódni, mi igyekszünk mindent megtenni, hogy ne így legyen.

Az oldalon több változás is folyamatban van (lesz szabálymódosítás és folyamatosan vannak kisebb-nagyobb fejlesztések is), nem részleteznénk, itt folyamatosan tájékozódhattok.

Az újonnan regisztrálóknak mindenképp javasoljuk a Szabályzat és a HnR rendszer áttanulmányozását, ne legyen probléma később.

Örülünk, hogy velünk vagytok – remélhetőleg még legalább 9 évig!