A Torrentz.com hasonló szituációba került, mint pár hete az nCore, ill korábban a bH. A már 5 évet megélt kereső oldal mindenesetre kapott egy tartalék domaint. Az admin azért bízik benne, hogy sikerül megoldani a problémákat.

A Torrentz.com, az egyik legnépszerűbb meta-kereső oldal domainjét valaki hamis dokumentumokkal próbálja megszerezni a csapattól. Pontosan ők sem tudják, hogy mi áll a dolog hátterében, annyi derült ki eddig, hogy valaki azt próbálja bebizonyítani, hogy a domain hozzá tartozik, és az email fiókját feltörte valaki. Azért, hogy a Torrentz ne legyen teljesen elérhetetlen, ha rosszul végződne az ügy, a tulajok leregisztrálták a www.torrentz.eu címet is.

Mint ahogy arról már korábban írtunk, a bH és az nCore is elveszítette a .us végződésű domain címét. Igen valószínű, hogy mindkét esetben valaki vagy valakik megfúrták az oldalt, és egy egyszerű bejelentés hatására vesztek el a domainek. Szerencsére a két eset óta stabilnak mondhatóak a domain-ek, és mindkét oldal rendelkezik egy-egy tartalék címmel is.