Próbálunk haladni a korral, és a trendekkel. A Twitter csak egy lépcsőfok volt, ezen most túljutottunk, és még mindig van hova feljebb kúszni a web2-es létrán 🙂

Röviden, immár három helyen, csatornán, nevezzük bárminek találhattok meg minket az interneten. Lássuk ezet sorról sorra.

Asva.info – az oldal

A jelenlegi oldal továbbra is megmarad, és ugyanúgy fog működni, mint eddig. A cikkek, összefoglaló trackerinfók továbbra is ide fognak kimenni. A friss, megbízható hírek itt jelennek meg és a boncasztal kései is fognak tovább éleződni.

http://asva.info

Asva.info – Twitter

A twitter egy mikro-blog szolgáltatás, a rövid híreket ide postoljuk, illetve az egyes trackerekhez kötődő aktuális mini híreket is ide írjuk. Az egyes üzenetekre lehet válaszolni, és nekünk is lehet üzenni. Általában “figyelünk” rajta, tehát ha kapcsolatba akartok lépni velünk (pl. hír küldés, cikk ajánlás), ez az egyik legjobb út. Amikor megáll az élet a BIX-ben és nem elérhető a mi oldalunk, akkor is elsőként twitteren jelentkezünk.

http://twitter.com/asvainfo

Asva.info – Tumblr

A Tumblr az előbb említett két csatorna között van, valahol félúton. Főleg arra fogjuk használni, hogy a twitter 140 karakterénél hosszabb, de teljes cikk-nek kevés anyagokat oda publikuáljuk. A friss, vegyes tartalmak megosztására (pár soros hírek, videók, képek) kiválóan alkamas a Tumblr. A rendszert még mi is csak kóstolgatjuk, nem ismertük ki teljesen.

http://asvainfo.tumblr.com/ (a cím még valószínű változni fog) http://turkalo.asva.info/

Amennyire lehet, a három rendszer össze van a drótozva. A friss twittek megjelennek a főoldalon és Thumblr oldalsávján, a fontos cikkeket twitteren is linkeljük. A Tumblr postok automatikusan mennek ki a twitterre.