Néhány új, USB bemenettel rendelkező LG tv lehetővé teszi, hogy egy külső meghajtót kapcsoljunk a tvhez, fotó nézegetés, zenehallgatás vagy filmnézés céljából. A leírásban pedig még azt is megmutatják, hogy tudjuk lejátszani a kalóz verziókat.

Ma már nem újdonság, hogy elektronikai cégek kalóz filmeket használnak promóciós célokra. A John Lewis aXXo ripekkel adta el iMac-jeit, a Saturn pedig Macbook-ok eladására használt kalóz filmeket. Ezeket azonban csak az üzletben kiállított darabokon vetítették, az LG viszont egy lépéssel továbblépett. Az USB csatlakozóval ellátott tv-khez teljes támogatás jár a gyártótól a kalóz verziójú filmekhez, zenékhez.

lg-warez

Az angol nyelvű leírásban egyáltalán nem is akarják takargatni az USB-s megoldás célját, az Aviátor és a Hihetetlen család egy-egy verziójának segítségével magyarázzák a filmek lejátszásának módját közvetlenül a tv-n az USB-n keresztül.

Úgy tűnik, az LG felfogta, mire vágynak a fogyasztók, de hogy a filmstúdiók mit szólnak ehhez, az kérdéses. Mindenesetre az LG szlogenje a kalózok számára most igazán találó: Life’s Good.

(via torrentfreak)