A Bombagyár exkluzív interjút közölt a körözött Kovács Balázs “Bajával”, a nemrégen bebukott CFM volt vezetőjével. A cikk írója szerint Baját jelenleg is több titkosszolgálat, több ország rendőrsége és az Interpol is keresi. Ennek ellenére nekik sikerült utolérni, és egy rövid beszélgetést rögzíteni, legalábbis ezt állítják.  A sztori viszont erősen gyanús.

Figyelem, a linken lévő információk nem megerősítettek erősen gyanús, hogy fake, kamu a sztori, így mindenki saját belátása szerint olvassa és adja tovább őket! Mi NEM vállalunk felelősséget a információk hitelességéért.

Frissítve: komolyabb információk is jutottak a birtokunkba, így pl. az is, hogy az összes előzetesbe került ember és baja autóit lefoglalták, és a rendőrség autós telepén vannak.

Frissítve2: Nem azt állítjuk, hogy az interjút készítő cikkíró állít valótlan információkat, hanem annak riportalanya. Nyilván ennek nehéz utána járni, viszont másik oldalról (és itt nem a kommentekre gondolok), ahonnan már nem egyszer kaptunk megbízható információkat, olyan dolgok szivárogtak ki, amelyek az interjú (pontosabban Baja szavait) több elemét megcáfolják. Sajnálom, ha Tomcat ezt személyes támadásnak, és becsületsértésnek vette, a cél nem ez volt. A Bombagyárral eddig nem volt, és most sincs problémánk.

Továbbiakban az ügy ezen részével nem kívánunk foglalkozni.