A Coda.fm egy új BitTorrent oldal, amely nem tracker, csupán indexeli a zenei torrenteket. Viszont azt nem akármilyen minőségben és felületen valósítja meg. Az oldal igazán nagy adatbázissal rendelkezik, bármelyik hivatalos kiadó is megirigyelhetné.

A Coda műfajok szerint kategóriákba rendezi az egyes albumokat, de akár az összes előadó között is böngészgethetünk, ha kedvünk tartja.

Ami igazán jó a Coda-ban, hogy megbízható, csakis jó minőségű, ellenőrzött tartalommal rendelkezik, és ennek megfelelően minden egyes albumhoz részletes adatokat mellékelnek. A kiadás idejét, borítót, rövid szösszenetet az albumról, számlistát, sőt még az előadóról is olvashatunk.

coda_eloado coda_kategoria coda_torrent
Előadó Kategóriák Torrent részletek

Egy előadó adatlapjára kattintva megtekinthető az összes, Coda-n található albuma is. A navigáció elsőosztályú, egyszerű, átlátható és logikus. A rendszer még a hasonló előadókat is megkeresi nekünk.

Bár maguk a torrent fájlok a Coda-ról tölthetőek le, a Coda egyálalán nem biztosít trackert, minden esetben külső trackerek találhatóak a torrentekben (általában thepiratebay, denis stalker, rarbg). A jogászoknak talán ezért nehezebb lesz fogást találni, hiszen nem végez tacker funkciókat, így remélhetőleg még sokáig üzemelhet háborítatlanul sokunk örömére.