Szeptember elején írtunk róla, hogy elkészült a natív androidos uTorrent kliens, amellyel már nemcsak irányítani tudjuk az PC-én futó klienst, hanem magán a telefonon (illetve táblagépen) tudunk torrentezni.  A fejlesztők a napokban adtak ki egy új verziót, amely egy igencsak hasznos (és szinte kötelező) funkcióval bővítette a szoftvert.

Az uTorrent mobilos alkalmazással eddig is elégedettek voltak a felhasználók, hiszen több mint egy millióan töltötték le a szoftvert eddig, és a 12 ezer értékelés alapján az 5 csillagból átlag 4 és felet adták rá.

 

A kiadott 1.13-as verzió újdonsága tehát a stabilitás növelés mellett az, hogy immár beállítható a “wifi  only” használat, ami lehetőséget ad arra, hogy a le (illetve fel) -töltés csak akkor működjön, amikor valamilyen wifi hálózaton vagyunk. Így a legtöbb esetben a  forgalom korláttal rendelkező mobilnetünket nem fogyasztja a szoftver.

Az uTorrent (Beta) továbbra is ingyenesen letölthető a Google Play Store-ból: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utorrent.client

ui.: Aki jobban preferálja esetleg a “gyári” szoftvert, annak a BitTorrent cég hivatalos BitTorrent alkalmazásába is bekerült ugyanez az opció: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bittorrent.client