Régen volt már ilyen összeállítás, bár van egy olyan mondás, ha nincs hír, az a jó hír. Ez ebben az esetben is igaz lehet, ugyanis több negatív hírről is beszámolunk a jelenlegi összeállításban.

  • A TvStore-on tegnap óta 1 hetes freeleech van, húsvét alkalmából. Hazánk legnagyobb – és legnépszerűbb – sorozatokkal foglalkozó trackere ritkán tart ilyet, tehát érdemes kihasználni az alkalmat a hosszú hétvégén.
  • A nagy lánggal égő Malacka úgy tűnik, feltámadt hamvaiból, hogy az új vagy a régi staffal, azt nem tudjuk. A kinézet más, az oldal kódja a hírek szerint más, és a cím is, tehát valószínű, egy új kezdeményezéssel van dolgunk. Illetve annak van dolga, aki bent volt a régi oldalon, ugyanis az “új” Malackán rendelkezésre állnak a korábbi felhasználói fiókok is.
  • Az EVO jó ideje nem megy. A legutolsó razzia után feltámadt oldal szép lassan újra felhozta magát, majd fontos szabályváltoztatásokat hajtott végre, amelyeket sokan megkérdőjeleztek. Most az oldal helyén csak egy üzenet olvasható, hogy szerver problémák miatt áll a site, és hamarosan jelentkeznek. A staff twitteren sem közölt több információt a dolgok hátteréről. Egyes hírek szerint az oldal új emberek kezébe került, ezt jelenleg sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudjuk.
  • Több napig elérhetetlen volt a PirateDay oldala, mostanra azonban helyreállt a rend. A főoldali hír szerint szervert cseréltek az oldal alatt, és nem ment minden zökkenőmentesen. A lényeg, hogy a site újra üzemel, adatok nem vesztek el.

Frissítés:

  • A staff információi szerint free reg és free leech van a Bitzone-on ápr. 26 kedd reggelig. Átdolgozták a pm és a “bejelentés” rendszert, valamint új menüpont is kitaláltak: ez a ‘Leg-leg-leg’ nevet kapta (pl. a “legtöbb torrentet feltöltő user”, vagy “legtöbb bónuszpont”…
  • A húsvét miatt a legtöbb hazai oldalon freeleech van. A teljesség igény nélkül: 1st, bH, BitZone…
  • Az nCore és a TvStore staff között létrejött megegyezése szerint a TvStore felhasználóknak immár lehetőségük van meghívót kérni az nCore-ra.