Sajnos tévesen adtunk hírt a RIAA egyik “akciójáról”. Van ilyen, be kell ismerni, hogy tévedtünk. Ha az ember első akar lenni, és az akar maradni, akkor minden forrást komolyan kell vennie.

És mivel mi arra törekszünk, hogy a külföldi, és a magyar híreket is elsőként prezentáljuk nektek, van, hogy becsúszik egy-egy hiba. Nem gyakori, de megesik. Volt már, hogy razziát kiáltottunk, és mégsem volt, de az esetek 90%-ában mégis minden nagyobb médium innen értesül a hírekről. Volt idő mikor még az origo-val is leveleztünk.

A mai eset is egy ilyen volt, több blogot szemlézünk naponta, hogy mindig aktuális hírek legyenek az oldalon. A blogpirate is egy ilyen, és sajnos most behúztak a csőbe. Nem vettük észre, hogy a kategória “funny” és a fene se gondolta volna, hogy azon a blogon ilyen dolgok is megjelenhetnek – ráadásul még nem is április elsején. Az viszont nem igaz, hogy nem néztünk körbe. Magam is több oldalt átnéztem, googleztem, és tudomásul vettem, hogy nincs hasonló cikk másutt. Ekkor nem gyanakodni kezdtem, hanem inkább örülni, hogy ismét elsőként adhatunk hírt valamiről.

A cikk egyébként nem tűnt behúzásnak, mivel magam is többször elolvastam, és nem “rökönyödtem” meg, hiszen olvastam én már nagyobb hülyeségről is, ami valós volt. Na és az első 10-20 hozzászólónak sem tűnt fel, hogy valótlan lehet a hír.

Így tehát lehet fikázni, lehet epic lol-ozni, de egyet ne feledjetek, “csak az nem hibázik, aki nem dolgozik”.