A hétvégén a DS-en és az nCore-on történtek érdekes fejlesztések, lássuk hát.

  • A DarkSide végre beüzemelte az eddig béta stádiumban működő frontendjét. A 2.1 verziószámot kapott engine sok helyen használ már Ajax technológiát, pl. a torrentek lapozása, keresése, illetve az alapvető információk megjelenítése. Emellett ismét működik az oldalon a bónusz rendszer, bár még teszt jelleggel.
    Persze ezeken felül egészen biztos, hogy még számos hibajavítást és apróbb fejlesztéseket tartalmaz az új felület. Én kipróbáltam ma reggel, és nekem tetszik, valóban villámgyors a lapozás és a keresés, annak meg külön örülök, hogy megtartották a jó öreg details.php-t is.
    Az Ajax megoldások még a profilba is beköltöztek. És hogy kötekedjek egy kicsit, a Statisztika menünél a Torrentek rész kicsúszik a desingból. Nem életbe vágó dolog, de nem szép.
  • Az nCore-on pedig megjelentek a címkézési lehetőségek a torrenteknél “kísérleti” jelleggel. Aztán kb. ilyen gyorsan el is tűntek. Találtak benne egy kisebb hibát, és ezért elhalasztották a bevezetését. A címkézés egyébként csak a filmeknél és a zenéknél állt rendelkezésre. A rendszer félig automatikus, a filmeknél ha van IMDB adat kitöltve, akkor a rendszer megkeresi a filmhez illeszkedő címkéket.
    Érdekes, és jó feature lenne ez nCore-on is, hiszen kisebb (ezért meg leszek kövezve tuti) oldalakon már működik címkézési rendszer, mint pl. az UID és a Carpathians.


Updated:
A cikk megírása után, a kommentező felhasználók, hívták fel a figyelmemet arra, hogy már az nCore-on újra működik a címkézés.