Míg már sokan tűkön ülnek várva kedvenc sorozataik újabb évadát, van, aki már az újdonságokra figyelve mozgósította magát. Ebben az évben a Revenge című sorozat első részével találkozhatunk Bittorrenten már jóval a premier előtt. Az ABC új drámája egyébként Dumas Monte Cristo grófja című regényéből készült.

A premiert a tévétársaság szeptember 21-ére időzítette, ami nem meglepő, hiszen a szeptember a legtöbb sorozat évadnyitó hónapja. Ám ahogy az lenni szokott a torrent világa újra beelőzött, és már le is tölthető a Revenge első epizódjának PREAIR verziója. A PREAIR jelzésű torrentek természetesen a tévésugárzás előtt elkészült verziót jelölik, amikből érdekes módon pár éve több is sorozatból is kikerült, manapság viszont egyre kevesebb ilyen torrenttel találkozunk.

2007-ben olyan nagy nevű sorozatok évadnyitó epizódjai szivárogtak ki, mint a Dexter, Nancy ül a fűben és a Chuck. Azon a héten összesen 8 epizóddal is találkozhattunk vetítési előtti torrentként. Az utóbbi idők nagy durranása pedig a tavalyi The Walking Dead volt.

 (via torrentfreak)