Lassan nem telik el hónap magyar farewell nélkül. A legújabb ilyen “csapat” az RTZ6, bár ha hihetünk a híreknek, akkor ők csak az xvid release-ek kiadásával hagynak fel, a DVD formátummal még nem számolnak le. Most legalább ismert az ok is.

Az ok pedig egy másik csapat, amely úgy tűnik, hogy lopta az RTZ6 munkáit.

Idézet az nfo fájlból:

Eleg volt,koszonom azoknak akik szerettek a munkaimat
de a Seedl csapat es tarsai miatt !!! Nekem ez mar
nem kell,csinaljak ok !! Tovabb a dolgukat…..

Update: Egy napra rá a viszálykodást megelégelve a SeeDL is elbúcsúzott (a biztonság kedvéért rögtön kétszer is): a Szor.Austin.Powers.Ofelsege.Titkolt.Ugynoke.1997.FAREWELL.DVDRip.XviD.AC3.5.1.Hun.Eng-SeeDL és az Osszeeskuves-Elmelet.1997.FAREWELL.DVDRip.XviD.Hun.AC3.2.0-SeeDL release-ekkel. Bár ez a kevésbé megszokott lépés az Omega rendszeresen megrendezett búcsúkoncertjeit idézi, de írjuk a hirtelen felszínre tört indulatok számlájára ezt az apróságot.

seedl_farewell

Update 2:

Ha egy üzlet beindul… a DS másik kiemelt csapata, a WEBSHIT is kiadott egy FAREWELL releast. Ők még a stílusra is ügyeltek: Visszafordithatatlan[2002]FAREWELL.DVDRip.XViD[Hun.Fre]-WEBSHiT. Pontos magyarázat az ő esetükben nincs, de ha minden igaz, később részletezni fogják a döntés okait.

Részlet egy hozzászólásból:

Napokon belul vilagossa fog valni mindenki szamara a miert, egyelore nem all modomban reszletezni a dontest, ezert reason sem kerult az nfo-ba.

Koszonom mindenkinek a tamogatast es a megertest!

Igen, egyben celzas is. Nem veletlenul esett erre a filmre a valasztas.

Update 3: A BlackW00D és a WEBSHiT után a MagiaBoyz is elhajította a kalapácsnyelet, ezzel DS utolsó kiemelt csapata is megszűnt alkotni.

Ennyi volt!Koszonom minden segitonek,tamogatonak az aldozatos munkajat es foleg a DS Staff-nak amit ertunk es az oldalert tettek.Az utanpotlasnak pedig sok sikert es a jovoben sok jo rls-t.Az indok egyszeru: Most jott el az ideje abbahagyni, belefaradtam. Ennyi!

Update 4: Pörög a FAREWELL számláló tovább, most a CELL jelentette be, hogy felhagy a releasek kiadásával. (FAREWELL-CELL torrent a DS-en)

FAREWELL-CELL

Ennyi volt! Egy tortenet a mai nappal veget er.
Mindenkinek tovabbi sok sikert kivanok.
Koszonettel tartozok: adi999-nek es a DarkSide-nak.
Udv: BlackW00D, WEBSHiT, MagiaBoyz.

Update 5: Nincs túl jó napja a DS közönségének, újabb FAREWELL release ütötte fel a fejét az oldalon. Már – már minden ismert, és egyáltalán nem kevésbé ismert csapat kiad egy ilyen releaset. (Australia.2008.FAREWELL.DVDRip.XviD.Hun-mx)

Notes:
Minek, kutyat sem erdekel, lenyeg hogy meglegyen, aztan torrent stop!
SEEDelni, minek, ott a sok Anonymous, majd ok SEEDelnek

Update 6: A DS kiemelt csapatainak járványszerű elköszönése (és némelyik farewell üzenetek elolvasása) után talán nem mindenkit ért váratlanul: A DarkSide május elsejével végleg bezárja kapuit, addig már csak a közösségi funkciók (és a FAREWELL release-ek) elérhetők, a le-feltöltés máris megszűnt.

Tájékoztatunk mindenkit, hogy 2009.05.01-től kezdve nem üzemelünk tovább.
Bővebben: http://darkside.dyn-o-saur.com:1024/nekrolog/index.php

A bezárás okairól röviden ennyit árultak el az oldal vezetői:

  • a magyar “torrenttársadalom” elkurvulása jelenlegi helyzete és hozzáállása,
  • nagyrészt a fenti miatt nem látjuk értelmét a további üzemeltetésnek,
  • kevés szabadidő, amit részben a fentiek miatt nem erre a célra kívánunk feláldozni.