Íme pár tracker külföldről, amelyek a napokban nyitva vannak. A sors most  úgy hozta, hogy kicsit túlsúlyba kerültek a HD trackerek, de majd a legközelebbi ajánlónkban próbálok vegyesebb felhozatalt bemutatni.


TopBytes

topbyte

A TopBytes egy általános 0-day tracker, amelyre szabadon lehet regisztrálni. Ez azonban csupán 7500 felhasználóig tart. Sok hely pedig már nincsen, alig 500. Aki tehát szeretne egy jó pretime-mal rendelkező, főleg scene trackerre bejutni, most itt az esélye. Több mint 10 ezer torrent található az oldalon.

Regisztráció:  http://topbytes.net/signup.php

SoulBitz

soulbitz

A SoulBitz egy rövid névváltáson van túl (anno OzoneTorrents néven futott), és nem régiben tért vissza. Szintén általános , 0-day tracker. Mivel még friss, így a torrentek száma nem olyan magas, csupán 500, de a sebességre nem lehet panasz, hiszen minden torrentet seedboxról töltenek fel az uploaderek. A felhasználók száma 5 ezer felett van.

Regisztráció:  http://www.soulbitz.com/signup.php

DepthsOfPerversion

dop

A DepthsOfPerversion (vagy röviden DOP) egy új, HD tartalmat kínáló bittorrent tracker. Az oldalnak saját release csapata is van, de természetesen külső csapatok (p2p/scene) munkái is felkerülhetnek. Mivel tényleg egy új oldalról van szó, a torrentek száma alacsony, alig 100.

Regisztráció: http://depthsofperversion.com/signup.php

FeelTorrents

ft

A FT egy arányszámítás nélküli tracker, Romániából. Az oldalra csak scene, vagy belső készítésű anyagok kerülhetnek fel. A torrentek sebessége megfelelő. Pár napja indult, a regisztráció még nyitva van. Jelenleg alig 100 torrent és felhasználó van az oldalon, de ki tudja, még mi lesz belőle. Aki tehát nem akar lemaradni, az regisztráljon.

Regisztráció: http://www.feeltorrents.ro/signup.php

HDahoy

hdahoy

Egy újabb HD tracker. Maximum jelenleg 10 ezer felhasználó regisztrációját engedélyezik, és ennek a 80%-a már be is telt, így nem árt sietni. A torrentek számára nem lehet panasz, több mint 2000 van már az oldalon. A kezdést itt is megkönnyítik, 10 GB feltöltést és 1 meghívót kapunk.

Regisztráció: http://hdahoy.org/register.php

Seed-Bytes HD

seedbyte

A Seed-Bytes HD egy nevéből láthatóan HD anyagokkal foglalkozó oldal. Főleg HD/Blu-ray filmek vannak az oldalon, de zene és programok kategória is van. Kezdéskor kapunk 50GB feltöltést, így nem kell félteni a még nem létező arányunkat. Több mint 2000 felhasználó már regisztrált az oldalra.

Regisztráció: http://www.seed-bytes.com/signup.php

BluTorrents

bt

Igen, ismét egy HD tracker, de BT a legjószívűbb, hiszen kezdéskor 100GB feltöltés kapunk. Kicsi aktivitás még kell az oldalra, 3000 felhasználó jut 200 torrentre. Motorja nem a szokásos TBDev vagy Gazelle, hanem a TorrentStrike.

Regisztráció: http://www.blu-torrents.net/signup.php

HD Space

hdspace

Mai összeállításunk utolsó HD trackere – ígérem – a HD Space. Itt kapjuk a legkisebb induló tőkét (csupán 2GB) viszont a közösség itt a legnagyobb, majdnem 18 ezer felhasználó van az oldalon. A torrentek számára sem lehet panasz, több mint 2000 anyag várja, hogy letöltsük.

Regisztráció: http://hd-space.org/account.php

PirateWorld

pw

A PW egy általános, 0-day tracker, amely még elég friss, de még ki tudja, egyszer talán nagy tracker lesz belőle. Jelenleg több mint 1000 torrent található rajta. Az oldalon lévő karrierünket itt is elősegítik, hiszen regisztrációkor kapunk egy kis bónusz feltöltést.

Regisztráció: http://pirateworld.org/signup.php