Íme pár külföldi tracker, ami talán érdekes lehet a magyar torrentezők számára is.

TorrentDay

torrentday

A TorrentDay egy scene tracker, amelyre jelenleg szabad a regisztráció. A site friss, pár hete indult, de máris 1400 torrent van fent. A TBdev alapú trackerre szép pretime-mal kerülnek fel a friss scene releasek.

Weboldal: http://torrentday.com

ScienceHD

sciencehd

A Gazelle alapokon futú trackeren főleg scene, azon belül pedig HD anyagok találhatóak. A tartalom természetesen főleg a tudományos torrenteken alapul. Több mint 2500  torrent van rajta jelenleg, ennek a 90 százaléke aktív is. Kb. 20-50 torrent fel szokott kerülni egy átlagos napon. Jelenleg 3000 a felhasználói limit, és nem sok van hátra, hogy beteljen.

Weboldal: https://sciencehd.net/register.php

LiveJams

livejasm

A LiveJams egy olyan ritka oldal, ahol olyan zenei anyagok találhatóak, amelyekre valószínűleg egy szűkebb közönségnek van szüksége. A scene releasek, album cd-k helyett inkább koncert hang és videó anyagokra koncentrál. További különlegessék, hogy WordPress alapot használnak.

Weboldal http://livejams.org/index.php?option=com_comprofiler&task=registers

PackMe

pacme

A PackMe szintén egy általános tracker, ráadásul abból a fajtából, ahol az embernek nem kell aggódnia az aránya miatt, hiszen “ratio-free” tracker-ről van szó. Különlegessége, hogy nem önállóan kerülnek fel a filmek, vagy sorozatok, hanem kizárólag “pack” formájába – innen is az oldal neve, PackMe.in (röviden: PIN). A film – és sorozat packok mellett természetesen játék, könyv, pornó pack is van az oldalon.

Weboldal: https://packme.in/oya.php

Hits4.Us

hits

A Hits4.Us egy friss, zenével foglalkozó tracker, nem kezdő torrentezőkkel a háta mögött. A site-on már majdnem 4 ezer felhasználó van, közel 600 torrenttel, ami naponta kb. 30-cal bővül. A trackerre főleg angol anyagok kerülnek fel.

Weboldal: irc://irc.p2p-network.net:6667/x-invites

Wii-Leech

wiileech

Nevéből adódik, hogy a Wii-Leech a Nintendó konzolával foglalkozó site. Az oldal alig pár napja indult, de máris több mint 100 torrent található rajta. A játékok mellett leírások, modok, hackek is találhatóak az oldalon. Jó hír, hogy a site az NTSC mellett a PAL-os játékokkal is foglalkozik.

Weboldal:  http://www.wii-leech.info/signup.php