Ismét itt egy csokor a nemztetközi tracker palettáról, vegyesen.

SwePiracy

swepiracy

A SwePiracy a nagy svéd tracker bezárások idején leállt, de ígéretett tettek rá, hogy másik országban, másik tulaj kezében újra menni fog. A SwePiracy azért szép lassan egy meghatározó oldal lesz. Közel 15 ezer felhasználó van már az oldalon és a torrentek száma is átlépte a 2000-es határt.

Cím: http://www.swepiracy.org/signup.php

Total-Sports

totalsport

A Total-Sports egy friss tracer, amely nevéből is adódan a sport torrentekkel foglalkozik. Ezen belül viszont nem válogatós, box, foci, de még golf anyagokat is találunk az oldalon, ezért sok embernek lehet jó választás. Július 1-ig még freeleech van, ezért most könnyen gyárthatunk egy megfelelő hátteret az oldalon magunknak.

Cím: http://total-sports.tv/signup.php

Ace-HD

acehd

Az Ace-HD egy friss tracker, amely a hó elején indult, és egy már meglévő torrentoldal staffja alapította (róluk később is írunk). Nevéből már gondolható, hogy kizárólag HD tartalmakkal foglalkozik. Filmek, sorozatok, zenék, minden, amiből létezik jó minőségű torrent. Scene és nem scene anyagok egyaránt vannak az oldalon. Ha minden igaz, még freeleech van az oldalon, és minden frissen regisztrált kap 5gb feltöltést ajándékba.

Cím: http://www.ace-hd.net/signup.php

700MBz

700

Senki nem fog meglepődni, hogy egy kizárólag filmekkel foglalkozó oldal. A fent lévő torrentek ráadásul csak rippek, azaz DVD-ét és HD-t nem fogunk találni az oldalon. Rövid idő alatt majd 3500 felhasználó lett az oldalon és a torrentek száma is szép lassan el fogja érni az 1000-et.

Cím: http://700m.bz/register.php

TheScene

thescene

A TheScene egy ratio-free zene tracker, ami azt jelenti, hogy az oldal nem számolja a le és feltöltésünk arányát. Egyetlen dologra azonba figyelnünk kell, havonta 300MB forgalmat kell generálni az oldalon (ebbe a le és a feltöltést is beleszámolják.) Több mint 2000 torrent és 5 ezernél is több felhasználó van az oldalon. Bár a címe román, a legtöbb torrent azért angol.

Cím: http://thescene.ro/signup.php

ExtremeBits

extreme

Az ExtremeBits egy extrém sportokkal foglalkozó oldal. DVD-k, magazinok, TV showk és minden, ami ehhez tartozik. Az oldal hétköznaponta zárva van, de minden hétvégén, szombaton, vasárnap nyitva. Több mint 3 ezer torrent van rajta.

Cím: http://www.extremebits.org/signup.php

AvistaZ

asian

Az AvistaZ egy meglehetősen nagy létszámú tracker, több mint 80 ezer regisztrált tagja van már. Mindehhez több mint 7 ezer torrent is jár. Az egyik legjobb dolog az oldalban a közösség, akik még a ritka filmekhez a feliratokat is elkészítik. Apropó feliratok, a filmek Ázsia különböző országaiból származnak.  Jó választás lehet azoknak, akiket érdekelnek az ázsiai nyelvek, kúltúrák.

Cím: http://bt.avistaz.com/account.php