Szerverproblémáknak köszönhetően a CBC úgy döntött, hogy társul a Mininova-val és velük seedelteti a “Canada következő Miniszterelnöke” c. sorozata torrentjeit. Nagyszerű látni, hogy az egyik legnagyobb tvadó BitTorrent oldalon online elérhetővé teszi tartalmát.

A Mininova tartalom megosztó hálózata ideális megoldás ebben az esetben, mivel az oldal gondoskodik a seedelésről, és biztosítja a torrent életben maradását. A CBC feladaa csak annyi, hogy feltölti a fájlt, a torrentet pedig automatikusan elkészíti, és seedeli a Mininova.

CBC szerint a BitTorrent az egyik legegyszerűbb, és leghatásosabb módja, hogy megosszák show-jaikat. A Mininova képviselője szerint meghökkentő, de örömteli, hogy a tvadó ahelyett, hogy küzdene ellenük, használja az oldalukat, és reméli, hogy más adók is követni fogják ezt a példát.

Így a kanadaiak pár perc alatt elérhetnék a show-t. Ám kiderült, hogy a Mininova egyelőre nem seedeli a fájlokat, így azok a Pirate Bay trackert használják, de a Mininova szerint a torrenteket frissíteni fogják.

(torrentfreak)