A pornó mindenhol népszerű, így nem meglepő, hogy nálunk is egyre több erotikus tartalmú tracker indul. Az első ilyen a BitLove volt (fixme, ha nem így van!), aztán szépen sorban jöttek az újabb trackerek, mint a LoveTorrent, Malacka. Külföldön is jó pár pornó tracker van, talán a legnagyobbak a FilePorn, a PornBits vagy a PussyTorrents.

Itthon kicsit sanyarú sorsuk volt, a BitLove többször leállt, költözött, a LoveTorrent is egy jó ideje nem megy, volt szó arról, hogy a BitLove-val összeolvad (gyk. a userenek egy sms-sel kellett volna átregisztrálniuk – újabb lehúzás). Most úgy tűnik, hogy a LoveTorrent újra önállóan fog működni a régi (it.cx-es) címén.

De, hogy az élete ne legyen egyszerű, egy újabb konkurenssel is bővült a pornó trackerek sora. A Pornbay.eu egy friss tracker, pár napja indult. Egyelőre nincs teleszórva idegesítő reklámmal.

Sajna az ilyen trackerek sorsa, hogy előbb-utóbb (a “fenntartás” érdekében) mindegyiken megjelenik a támogatás valamilyen formában. Ez pedig sok felhasználónak nem tetszik, főleg ha mindez erőszakos formában (popupok, gyakori körüzenetek) jelentkeznek.