Mikulás előtti friss tracker infók. Csak a szokásos, fejlesztések, freeleech…

  • Pretorians-on folyamatosan jönnek az új, kisebb-nagyobb újítások. Az oldalon elindult a rádió is, 4 fajta stílussal. Kicserélődtek végre a kategória ikonok, ezzel is “egyedibb” lett az oldal.
    A szabad regisztráció pedig lezárult az oldalon, így már közel 40 ezren vannak, szép lassan újra nő az aktivitás.
  • Az Independence saját e-mail szolgáltatást indított. A regisztrált felhasználók a saját felhasználó nevük alatti email fiókot tudnak aktiválni a rendszerben, ingyen. A fiók mérete a hírek szerint 2 GB. Jó kezdeményezés, bár kicsit félő, hogy ezzel csak újabb email címek kerülhetnek a spamelők kezébe. A webmail egyébként nem saját fejlesztés, egyszerűen egy RoundCube-os webmail rendszert includoltak be az oldalba. Nem túl szép, ráadásul kényelmetlen is.
  • A 1st-on visszarakták a régi front-end-et egyelőre, de feldolgozzák az eddig érkezett javaslatokat, és hamarosan visszarakják.
  • A BitGate-re beszivárogtak a freetorrentek. Freetorrent-et csak a staff adhat egy-egy torrentre időszakonként. Erről a megújult frontend FREE menüpontjában tájékozódhatunk.
  • A Bithorlo-n mindenkinek hozott a mikulás 1GB feltöltést. (Főoldalon mikulás-os kép)
  • Valami meglepetéssel a Blade Sector is készül, de ők titokzatosabbak, mint a Bithorlo, csak december 6-án tudhatjuk meg, mi az ajándék.

(Ha valami kimaradt, jöhet az email – ekkor kikerülhet a postba az információ)

Boldog Mikulást minden asva.info olvasónak 🙂