Ismét összeállítottuk nektek egy csokorba a friss, külföldi oldalakat, amelyekre most szabadon lehet regisztrálni. A listában vannak általános és nagyon speciális trackerek is.

SceneFeed

scenefeed

A SceneFeed egy tavaly indult tracker, ami nagyon gyorsan le is állt, mivel az erőforrások kellettek a testvér oldalhoz. Az oldal készítői azonban most úgy döntöttek, hogy ismét elindítják az site-ot. Céljuk, hogy a legfrissebb scene torrenteket oszthassák meg a közösséggel. Sajna a tavaly feltöltött torrentek mind eltűntek, így egyelőre szinte üresen áll az oldal, de talán sikerült újra életet lehelni bele. Jah igen, és freeleech van.

Regisztrációs link: http://www.scenefeed.org/signup.php

Free The Scene

freethescene

A Free The Scene egy új, Gazelle alapokon futó, általános, főleg scene anyagokat közvetítő tracker. Pár ezer felhasználó és kicsit több mint ezer torrent várja sorsát, hogy a felhasználók eldöntsék, akarják-e használni az oldalt. A regisztrációkor kapunk 5GB feltöltést és 2 meghívót is. A Gazelle motornak köszönhetően egy sor hasznos funkció is van az oldalon, amit más oldalakon “extraként” emlegetnek.

Regisztrációs link: http://www.freethescene.net/register.php

BitShock

bitshock

A BitShock is egy olyan tracker, amelyen minden megtalálható. Nagyjából 15 ezer felhasználó, és közel 5000 torrent van az oldalon. A torrenteknél található cimke, és a packok általában ingyenesen tölthetőek, így nem is olyan nehéz normális arányt tartani.

Regisztrációs link: http://www.bitshock.org/signup.php

MixFriend

mixfriend

A MixFriend egy különleges oldal, ahol rengeteg mixtape-t találhattok. 10 ezer feletti torrent és tagszám jellemzi az oldalt, és sok-sok kategória.

Regisztrációs link: http://mixfiend.com/account-signup.php

All4Nothin

all4

Az All 4 Nothin egy általános tracker, amelyen a legtöbb kategória képviselteti magát. Több mint 3000 torrent és 10 ezer felhasználó van az oldalon. A seedbonusz segítségével aránylag könnyen lehet arányt tartani.

Regisztrációs link: http://all4nothin.net/signup.php

Ebooks Share

ebookshare

Bár nyitott oldalakon is akadnak ebook-ok, az Ebooks Share ennek ellenére jó választás lehet annak, aki valami speciális ebook-ra vadászik. Az oldalon már több mint 5000 torrent található fent, tartalom szerint kategóriákba rendezve, mint például hobby, oktatás, tudomány, számítástechnika.

Regisztrációs link: http://ebooksshares.org./signup.php

BizTorrent

biztorrent

A BizTorrent hasonló mint az Ebook Share, itt is könyveket találhatunk, azzal a különbséggel, hogy itt főleg az üzleti, marketing vonalon. Aki tud angolul, annak jól jöhetnek a BizTorrent-en megtalálható anyagok. A tracker mivel eléggé speciális, alacsony felhasználó és torrent számmal rendelkezik, de ezért ne nézze le senki, kategóriájában egyedülálló.

Regisztrációs link: http://www.biztorrents.com/signup.php

Hunger City

hungercity

A Hunger City egy másik speciális tracker, amely a BizTorrent-hez hasonlóan igen kicsi, és eddig zárt közösséggel rendelkezett. Az oldal kiadatlan audió és videó anyagokkal foglalkozik, olyanokkal, amelyek más, általános, 0-day trackeren soha nem lehet megtalálni.

Regisztrációs link: http://www.hungercity.org/signup.php