Bizony, bizony már 1000 post született az Asva.info-n. Sajnos a szülinapunkon átsiklottunk, és nem készültünk semmi meglepetéssel. Most sem.

Csak a száraz tényeket írom le. A Demonoid-os cikk volt az 1000. amit itt olvashattatok. Sajnos volt ugyan egy adatvesztés nálunk is korábban, így pár cikk elveszett, de oda se neki.  A postokhoz ti több mint 30 000 hozzászólást írtatok. Ezekben kaptunk hideget, meleget is, de alapvetően azért az utóbbi időben már sikerült kialakítani egy megfelelő közösséget, akik érdemben tudnak hozzászólni a cikkekhez. Persze még mindig akadnak zűrös témák, elég csak kimondani az nCore vagy a bH nevét, máris indul a szájkaraté, ami általában már nem is az alaptéma körül forog. Ez persze sokszor kicsit rosszul is esik, mert így hiába van több száz komment, nem a cikk tartalma miatt.

Kicsit leült az oldal az utóbbi pár hónapban és nem annyi cikk született, mint régen, de erről és az okokról krix már írt korábban, így én ezt nem teszem meg most. Csupán megköszönöm azoknak a türlemét és kitartását, akik nap mint nap felkeresik az oldalt. Be kell, hogy valljam volt olyan nap, amikor már az is megfordult a fejemben, hogy az egész oldalt inkább leállítom, mert feleslegesen megy, ha nincs időnk foglalkozni vele. Kiadni és eladni nem akarjuk, és az sem megoldás, ha más viszi helyettünk. Nem, nem azt várom, hogy ajnározzatok és mindenki beírja, hogy ne ne szűnj meg asva.info. Sajnos nem ezen múlik. Jelen pillanatban kicsit jobbak a lehetőségek, és jó magam úgy látom kicsi több időm is lesz foglalkozni az oldallal. Talán még egyik kedvenc témánk, a boncasztal is fel lesz frissítve, ki tudja akár még a hétvégén.