A közelgő elnökválasztással munkanélkülivé váló Bush várhatóan hamarosan visszatér a versenyszférába, a p2pnet értesülései szerint nem vonul vissza a nyilvános szerepléstől sem. A Bush-kormányzat eddig is feltűnően lelkesen működött együtt a zeneipari kartell nagykutyáival, úgy tűnik, hogy ez a lelkesedés most kifizetődik.

A Vivendi Universal, EMI, Warner Music és Sony BMG által futtatott RIAA és az IFPI nemrég tervezett, majd meghiúsult összeolvadása után újabb ötlettel rukkoltak elő.

Eddig a MediaSentry szaglászott helyettük, de már nem szándékoznak több pénzt ölni a lejtőre került cégbe, hanem új, saját nyomozó részleget hoznak létre, nem más, mint George W. Bush leköszönő amerikai elnök igazgatósága alatt.

Az Associated Security Section, Homeland Operations Local Enterprise Services anyagi erőforrásait szórakoztatóipari érdekcsoportok, és egy arab magáncég fogja előteremteni.

Az alkalmazottak magánnyomozói engedéllyel rendelkező nyugalmazott ügynökök a világ minden tájáról, a vallatási osztály vezetője pedig Donald “Al-Kaida” Rumsfeld lesz.

“Együttműködünk és segítjük nemzeti és nemzetközi rendőri erők munkáját a szerzői jogot sértő bűncselekmények megfékezése érdekében” – nyilatkozta szóvivőjük.

“Stephen Harper kanadai miniszterelnököt kérték fel Bush helyettesének, mivel a konzervatív kormánya várhatóan elbukik a következő szövetségi választáson” – tette hozzá.