Alig múlt el pár nap egyik meghívós szégyen után, máris itt lohol nyomában a magyar torrent marketing legújabb találmánya. Ha már nagyon betegesen döcög a szekér, akkor vessük be a csodafegyvert: ígérjünk aprópénzt a népnek, ahogy a tömeges halott torrent gyártó feltöltő verseny esetében már bizonyított.

Az akció teljes szövege:

Tisztelt Felhasznalok !

Bevezetesre kerult az Independece Kredit, amelynek lenyege, hogy egy kedves baratodat, ismerosodet, vagy eppen rokonodat bejuttasd az oldalra az SMS regisztracio segitsegevel.
Tehat a lent lathato linket kell reklamoznod, hogy nojon a beveteled.

Ezt a linket kell elkuldened az ismerosodnek, hogy kapj kreditet: http://indepreg.eu/reg.php?id=XXXXX

1 beregisztralt felhasznalo utan 375 Ft a jutalmad. (Tehat 30 regisztralt user utan tobb mint 11.000 Ft-ot kapsz!)
Ez nem vonatkozik a meghivoval bejuttatott userekre, csak akik a fenti linken regisztraltak.

A fenti osszeget 10.000 Ft eleres utan kerheted ki, valamint a fizetes atutalas.

Mikor ki szeretned venni a penzed, akkor vedd fel velunk a kapcsolatot itt.

Ha barmilyen kerdesed lenne a kredittel kapcsolatban, akkor nyugodtan kerdezz a forumban: [link törölve]

Eddig osszesen 0 felhasznalo regisztralt, vagyis az egyenleged: 0 Ft.

Az Independence Kredit uzemeltotoje a CWI Internet Szolgaltato Kft.

A sok forint fejenként milyen jól hangzik, és csak 27 lámát kell csőbe húzni, hogy hozzájuss az áhított alamizsnához (ha valóban kifizetik, a mai világban olyan sok rosszat hallani…). De az igazán forradalmi ötlet a dologban, hogy a tulaj helyett a júzerek csinálnak hülyét magukból egy döglődő oldal SMS-es regisztrációjának reklámozásával.

Mivel optimizmusunk örök, ezért bízunk benne, hogy ez az egy fecske nem teremt új korszakot, bőven elég már a reklám és a spam így is. Ilyen akciók helyett inkább egy kis munkát kellene ölni az oldalba, és máris jobban vonzaná az új felhasználókat, meg talán a régiek sem lépnének le azonnal. Ha pedig a valaha átlagos szintet megütő oldalt sikerült kritikán alulivá süllyeszteni, akkor inkább legyen annyi gerinc a kedves tulajdonosban, hogy lehúzza a rolót, mert itt már csak az segíthet.