Így is lehet. A Bob’ Burgers egy új sitcom, melyet a Fox múlt hétvégén kezdett sugározni közel 10 millió nézőt vonzott a tv elé. Óriási volt természetesen BitTorrent-en is az érdeklődés, még a show tervezője által is: az elsők között seedelte saját sorozatát.

Az sorozatok idei szezonja megkezdődött és több újdonság is felkerült a palettára. Köztük a Bon’s Burger, mely akárcsak a többiek egyből torrentre is felkerült. Ám a sorozat egyik letöltője sokkal érdekesebb, mint a többiek. Egy, a demonoid.me-n folytatott beszélgetés során egy XIIIth nicknévvel rendelkező egyén azt mondta, különleges kapcsolata van a sorozattal, ugyanis rászt vesz annak készítésében.
Jó hallani, hogy az emberek szereteik a műsort, én az egyik tervezője vagyok, és nagyon örülök, hogy a sok negatívum között ennyi pozitív dolgot is hallok. Továbbra is seedelni fogom a sorozatot, hogy ezzel is támogassam.  – írta az illető néhány órával a torrent megjelenése után a Demonoid-on.
A dolog érdekessége, hogy ugyan bárki mondhatja, hogy ő a show készítője, ez az egyén valószínűleg tényleg az.
A többi kommentelő nagyon megörült a pozitív hozzáállásnak, hiszen a nagy filmkészítő cégek általában ennél rosszabbul állnak az illegális fáljcseréhez. A következőkben így folytatódott a beszélgetés:
13 rész fog kijönni, ??????
“There are 13 eps for the show coming out, they’ve been well received by the everyone at the studio so far so we’re hoping everything will turn out and it’ll gain more of an audience as it goes,” he says.
Ha 21:24 percet nézitek, láthatjátok a tervezők listáját, közülük az egyik én vagyok. Nem mondom meg, melyik, mivel meg akarom őrizni az anonimitásomat. Őrült pokoli munka volt összerakni határidőre a showt, szóval élvezzétek. Én éppen most is ezen dolgozom.
A Torrentfreak szerint üdvözítő látni, hogy valaki a műsor készítői közül valaki ennyire támogatja a torrentet, ugyanakkor még mindig nem lehettek biztosak benne, hogy az illető személy valóban az, akinek mondja magát. Az internet korában azonban nem nehéz kideríteni semmit, ???????

bobsBurgers

A sorozatok idei szezonja megkezdődött és több újdonság is felkerült a palettára. Köztük a Bob’s Burgers, mely akárcsak a többiek, egyből torrentre is felkerült. Ám a sorozat egyik letöltője sokkal érdekesebb, mint a többiek. Egy, a Demonoid oldalán folytatott beszélgetés során egy XIIIth nicknévvel rendelkező egyén azt mondta, különleges kapcsolata van a sorozattal, ugyanis részt vesz annak készítésében.

Jó hallani, hogy az emberek szeretik a műsort, én az egyik tervezője vagyok, és nagyon örülök, hogy a sok negatívum között ennyi pozitív dolgot is hallok. Továbbra is seedelni fogom a sorozatot, hogy ezzel is támogassam.

Írta az illető néhány órával a torrent megjelenése után a Demonoid-on.

A dolog érdekessége, hogy ugyan bárki mondhatja, hogy ő a show készítője, ez az egyén valószínűleg tényleg az.

A többi kommentelő nagyon megörült a pozitív hozzáállásnak, hiszen a nagy filmkészítő cégek általában ennél rosszabbul állnak az illegális fáljcseréhez. A bennfentes ráadásul még azt is elárulta, hogy 13 részt terveztek kiadni, és minden adott ahhoz, hogy ez így is legyen.

Ha 21:24 percet nézitek, láthatjátok a tervezők listáját, közülük az egyik én vagyok. Nem mondom meg, melyik, mivel meg akarom őrizni az anonimitásomat. Őrült pokoli munka volt összerakni határidőre a showt, szóval élvezzétek. Én éppen most is ezen dolgozom.

A Torrentfreak szerint üdvözítő látni, hogy valaki a műsor készítői közül ennyire támogatja a torrentet, ugyanakkor még mindig nem lehettek biztosak benne, hogy az illető személy valóban az, akinek mondja magát. Az internet korában azonban nem nehéz kideríteni semmit, pár ügyes Google keresés és már biztosnak mondható, hogy a XIIIth valóban a show egyik készítője.

Magunk részéről szinte el vagyunk ájulva, hogy ilyen is lehet. Csak remélni tudjuk, hogy a kiadó jó szemmel nézi a sorozat ilyen fajta népszerűsítését, és bízunk abban, hogy a show sikere tovább folytatódik és nagy rajongótáborra tesz szert.

(via torrentfreak)