Nem kevés indulatot váltott ki a Bithorlo-s cikkünk, de úgy érzem igenis volt haszna, és már csak ezért is folytatni fogjuk a sorozatot. Persze nem lendülünk át a ló másik oldalára, nem csak erről fog szólni ezek után az asva.info. Amiket a cikkben leírtam, talán nem csak engem zavartak, ill. a staff nézetének jót tett talán egy teljesen külső szemszögből való megítélés. Pár apróbb változtatás, ami máris azt eredményezi, hogy az oldal nagyságrendekkeljobban használható, és szebb:

  • Eltűntek a forgó ikonok. (Oke, Nem oké…) Helyettük egyszerű álló képek vannak, amik sokkal, de sokkal jobban beleillenek a desingba.
  • Szintén a torrentek részről kipucolták a sok figyelmeztetés, így sokkal egységesebb az oldal, és ami nagyon fontos, rövidebb. Így már az ajánlónak is van értelme.
  • A brutális nagy zöld figyelmeztetést is levették, így minden oldal fokozottan jobban fest.
  • Lám, az Üzifal használatra figyelmeztető link is befért az Üzifalhoz a főoldalra.
  • A támogatás rész megszűnt. (Frankó zöld figyelmeztetés minden oldalon :D)
  • Státuszbáron új ikonok.

Azt hiszem, ezek bizonyítják, hogy van értelme a Boncasztalnak, és mindenki csak nyerhet vele. A felhasználók egy jobban kezelhető és szebb oldalt kaptak, a staff pedig ingyen tanácsot, és reklámot. 🙂 A Bithorlo-s téma itt részünkről lezárva, nem valószínű, hogy a közeljövőben újra “boncoljuk” az oldalt.

U.i.: Igen, lesznek még Boncasztalos cikkek. Igen, elképzelhető, hogy a többi oldalra is visszanézünk majd.

Updated: Itt van a régi, és az új Letöltések oldal:

>
Régi Új

(köszönet spy666-nak, aki felhívta a figyelmemet a változásokra)